LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tvoj je život zanimljiviji od reklama

Što biste sada napravili da možete?

Previše je stvari koje želiš, a na kraju ti je svaki dan praktički isti? Vrijeme leti, a imaš osjećaj da se ništa pametno ne događa? Pa stani tome na kraj!

Previše je stvari koje želiš, a na kraju ti je svaki dan praktički isti? Vrijeme leti, a imaš osjećaj da se ništa pametno ne događa? Pa stani tome na kraj!

Svi negdje skitaju, a ti moraš učiti za ispit(e)? Kolege studenti uživaju na moru, a ti moraš raditi kako bi platio iduću akademsku godinu? Svi planiraju neka putovanja, a ti nemaš baš novca za to? Sanjaš o tome da skočiš bungee jumping, ali nikako da se odvažiš? Previše je stvari koje želiš, a svaki ti je dan na kraju isti? Vrijeme leti, a ti imaš osjećaj da se ništa pametno ne događa? I onda dođeš u fazu da ti je pun kufer svega i da želiš ići na Velebit čuvati ovce. Stani tome na kraj, ipak je prerano za Velebit! Živi život zanimljiviji od reklama!

Jer u životu dobro je onako samo od sebe

Izađi iz studentske sobe, otiđi na Sljeme, skrivenu plažu ili neko mjesto na kojem ti dosad nije palo na pamet učiti i pripremaj ispit tamo. Nađi posao na moru – zaradi i pritom upoznaj neko novo mjesto, neke nove ljude, kupaj se i proživi neke nove avanture. Putovanje – pa otiđi na studentsku razmjenu, u neku državu u kojoj dosad nisi bio! Nikad se nitko nije vratio s Erasmusa razočaran, dapače većina studenata te dane pamti kao najbolje u životu. Ili kupi neku jeftinu kartu i posjeti prijatelja koji je na Erasmusu (barem imaš besplatan smještaj). I otiđi na taj bungee jumping već ovo ljeto.

Ne radi popise stvari koje u životu želiš napraviti ili destinacija koje želiš posjetiti, idi obrnutom logikom. Stavljaj na popis stvari koje su te razveselile, uspomene koje nećeš zaboraviti do kraja života zaboraviti. Ne brini za sutra, uživaj danas! Sto puta si to čuo i lako je to reći. Ali istina je. Kad se za koju godinu osvrneš na studentske dane, nemoj žaliti zbog stvari koje si planirao i nikad nisi napravio. Bolje da ti bude i malo neugodno jer si bio mlad i lud. Zato već danas iskoristi dan pametno jer tvoj je život zanimljiviji od reklama!

FOTO: FLICKR