LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti i financije

Stiže Black Friday – evo kako najbolje iskoristiti popuste

Stiže nam dan koji vrišti popusti, popusti i kupi sve sad i odmah. Ipak, budite oprezni. Pročitajte savjete na kojima ćete nam kasnije biti zahvalni.

Stiže nam dan koji vrišti popusti, popusti i kupi sve sad i odmah. Ipak, budite oprezni. Pročitajte savjete na kojima ćete nam kasnije biti zahvalni.

Uskoro se bliži zadnji petak u studenom, odnosno Black Friday. Dan koji vrišti Popusti! i Kupi sve! Dan kad po zaista pravim popustima možete kupiti one stvari koje biste htjeli, a inače su vam preskupe.

Zato vam u nastavku ovog teksta donosimo 7 savjeta kako optimalno i pametno iskoristiti popuste. 

  • Pazite na budžet! Pazite i na sigurnost prilikom online plaćanja. Nemojte se zaletjeti pa napraviti više štete nego koristi. Koristite prepaid kartice!
  • Istražite proizvode koje želite, pročitajte recenzije, pravila za povrat i sve ostale stvari koje vam se inače možda i ne da raditi. Posebno oprezni budite oko pravila i carina ako naručujete nešto izvan Hrvatske. Vrijedi pripaziti i informirati se ranije, vjerujete nam na riječ.
  • Napunite košaricu za kupnju ranije. Ne čekajte zadnji čas kako se ne bi dogodilo da proizvoda više nema na zalihama ili rušenja stranica ako kupujete online.
  • Provjerite ostvarujete li kupnjom na određenim prodajnim mjestima dodatne pogodnosti ako se primjerice učlanite u program vjernosti. Bilo da se radi o skupljanju bodova, popustu na iduću kupnju ili nečem trećem – isplati se. Također, pretplatite se na newsletter jer i to donosi barem 10% popusta!
  • Jako puno trgovina i brendova s dobrim popustima kreće i prije samog crnog petka. Pratite situaciju i ako uberete neku dobru priliku iskoristite je! Na sami dan rasprodaje vrijedi ustati malo ranije (ako ćete uopće moći spavati od uzbuđenja) i djelujte brzo.
  • Provjerite cijene i popuste kroz više internetskih preglednika!
  • I na kraju – ako ste zbilja dobro prošli i uspjeli po super cijenama ugrabiti artikle koje želite, nešto od toga što ste uštedjeli stavite na pravu štednju!

Sretno s kupovinom i nadamo se da ćete uspjeti doći do svega onog što želite bez puno muke! Svakako, budite oprezni i ne srljajte.

FOTO: UNSPLASH