LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festival online i u Sisku

Star Film Fest razveseljava one kojima nedostaju partiji i koji dugo nisu pogledali dobar film

Da sedmo izdanje Star Film Festa ostane u dobrom pamćenju, pobrinut će se i DJ osječkog hip-hop dvojca Krankšvester.

Da sedmo izdanje Star Film Festa ostane u dobrom pamćenju, pobrinut će se i DJ osječkog hip-hop dvojca Krankšvester.

Za sve kojima nedostaju partiji i koji dugo nisu pogledali dobar film, ovogodišnji Star Film Fest nudi rješenje. Naime, 5. rujna u 23:30 moguće je uživati u setu koji vam u sklopu te manifestacije priprema DJ Oliver. 

– Nakon vrhunskog natjecateljskog programa koji možete pratiti online, izvrsnih domaćih komercijalnih filmova koje ćete pratiti u Sisku, predstavljamo vam i nastup ovog perspektivnog DJ-a. Uključite se u Oliverov set na službenoj stranici Star Film Festa ili posjetite zatvaranje Festivala u vanjskom prostoru Kazališta 21 na adresi Trg grada Heideinheima 3. – navode organizatori. 

Da sedmo izdanje festivala ostane u dobrom pamćenju, pobrinut će se i ovaj hrvatski DJ poznat kao DJ osječkog hip-hop dvojca Krankšvester.

– Njegov nastup bit će poslastica za kraj, nakon tri protekla dana ispunjena uživanjem u filmu i bogatim popratnim sadržajima. – dodaju iz organizacije.

DJ Oliver, podsjećaju, suosnivač je projekta Bassinga – projekta koji popunjava rupu u osječkom noćnom životu.

– Ne sumnjamo, stoga, kako će se njegov nastup savršeno uklopiti i u ljetnu festivalsku večer pod zvjezdanim nebom. Njegov je stil mješavina hip-hopa, funka, reggaea, drum and bassa te glitch hopa, a nastupao je, osim sa spomenutim popularnim dvojcem, i s reperom Edom Maajkom. – objašnjavaju.

FOTO: PR FOTO