LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stand up komedija

Smijeh je dobar, posebno kad se smijemo blagdanskom ludilu na „Čak majku"

Zajedništvo, podrška i prijateljstvo – to su tri osnovna postulata na kojima se temelji „Čak majk". Svi dobronamjerni komičari, koji žele pokazati svoj originalni materijal, slobodno se mogu prijaviti za četvrto izdanje posvećeno potrošačkom društvu, obitelji i blagdanima.

Zajedništvo, podrška i prijateljstvo – to su tri osnovna postulata na kojima se temelji „Čak majk". Svi dobronamjerni komičari, koji žele pokazati svoj originalni materijal, slobodno se mogu prijaviti za četvrto izdanje posvećeno potrošačkom društvu, obitelji i blagdanima.

Tijekom protekle dvije godine tematski novozagrebački kafić Norris Cafe bio je domaćin kulturnih događaja u kojima su prednjačila gostovanja stand up komičara iz cijele Hrvatske i regije. Gosti su uživali u nastupima samostalnih i nezavisnih umjetnika koji su svojim autorskim radovima pokazali veliku snagu smijeha i dobrog raspoloženja.

Ove je godine počela treća sezona stand up gostovanja, no uz dodatak: pokrenut je Čak majk, open mic događaj koji se održava svakog drugog petka u večernjim satima. Uprava Norris Cafea odlučila je na vrlo ambiciozan način pomoći mladim i neafirmiranim izvođačima te omogućiti nastupe pred publikom željnom smijeha i dobre zabave. Ovaj je kafić mjesto koje gosti doživljavaju kao svoj dnevni boravak i rado će podržati mlade snage u duhu zaštitnika Cafea – Chucka Norrisa. Postoji li bolji patron dobre zabave od osobe o kojoj su napisani svi vicevi. Dvaput.

Zajedništvo, podrška i prijateljstvo – to su tri osnovna postulata na kojima se temelji Čak majk. Svi dobronamjerni komičari, koji žele pokazati svoj originalni materijal, neka se slobodno prijave.

Održana su tri Čak majka do sad, a nedavni Ladies night: Trump Orgy bio je tematski naslonjen na povećanje svijesti o diskriminaciji žena u svijetu. Iako živimo u modernom dobu, nevjerojatno je da se žene još uvijek predstavljaju kao objekti. Predsjednički kandidat Donald Trump podigao je letvicu u muškom šovinizmu, a dame koje su nastupale na trećem ČAK MAJKU osvrnule su se na trendove i ponudile svoj komentar.

Projekt predstavlja platformu gdje se mladi ljudi mogu afirmirati i reći svoje stavove bez osude i cenzure. Vode ga dva moderatora, Mario Šantek i Željko Grmuša, a njihova je zadaća pripremiti izvođače, dati im podršku i najaviti ih publici. Uvijek se traži karta više i u lijepom ozračju komičari mogu dati najbolje od sebe.

Iduće izdanje održat će se 16. prosinca pod nazivom Čak majk IV: Santa's Secret gdje će se prigodno prikazati stavovi o potrošačkom društvu, blagdanskom ludilu i obiteljskim odnosima. Vjerujemo da će publika godinu sjajno privesti kraju te da će u sezonu 2017. krenuti s novim elanom i jakim komičarskim imenima.

Zato, ne čekajte. Pošaljite svoje materijale, dođite i nastupite. Smijeh je dobar. I ne košta ništa. Dođite i budite svoji jer svi su drugi zauzeti. Više informacija potražite na poveznici.

FOTO: BAGADODO