LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Slavonska noć

Slavonci u petak tulumare uz tamburaše i rakiju; donosimo detalje

Ovog će se petka u Clubu Roko održati nova Slavonska noć. Nastupaju Najbolji hrvatski tamburaši, a ulaznicu u pretprodaji moguće je kupiti po cijeni od 30 kuna.

Ovog će se petka u Clubu Roko održati nova Slavonska noć. Nastupaju Najbolji hrvatski tamburaši, a ulaznicu u pretprodaji moguće je kupiti po cijeni od 30 kuna.

Slavonska udruga studenata već tradicionalno organizira Slavonsku noć. Iduća će se održati u petak, 6. ožujka 2020, s početkom u 23:00 u Clubu Roko (Jarunska 5), a na samom će ulazu biti popraćena tamburašima i domaćom rakijom. 

– Na prvoj ovogodišnjoj Slavonskoj noći imat ćemo čast ugostiti jedan od najznačajnijih tamburaških sastava u Hrvatskoj, a to su Najbolji hrvatski tamburaši, koji već više od 30 godina uspješno promoviraju važnost očuvanja izvorne tamburaške glazbe. – poručuju iz SUS-a

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 30 kn, a može se kupiti u Studentskom centru (ispred menze) od ponedjeljka, 2. ožujka, do četvrtka, 5. ožujka, od 11:00 do 16:00 te u Studentskom domu Stjepan Radić (ispred prve menze) navedenih dana od 18:00 do 21:00 i u petak, ali u terminu od 11:00 do 14:00.

Podsjetimo, Slavonska udruga studenata zavičajna je studentska udruga pri zagrebačkom sveučilištu kojoj je osnovni cilj njegovanje i čuvanje slavonskoga identiteta studenata u Zagrebu, briga i pomoć studentima porijeklom iz Slavonije te organiziranje projekata kojima će povezati sve slavonske studente.

– Slavonska noć najveći je i najpoznatiji događaj SUS-a koji se organizira s ciljem okupljanja velikog broja slavonskih studenata i svih onih koji se tako osjećaju kako bi se u ugodnoj i opuštenoj atmosferi prezentirale slavonske tradicijske nošnje, delicije, piće i glazba  – dodaju SUS-ovci.

Dodatne informacije nalaze se na službenom Facebook događaju

FOTO: PIXABAY