LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradna igra na Facebooku

SC organizirao nagradnu igru – dobitnik osvaja kolače i kavu za sebe i kolege

Do sutra, 20. studenog, u 12 sati splitski studenti mogu sudjelovati u nagradnoj igri koju je organizirao Studentski centar u Splitu.

Do sutra, 20. studenog, u 12 sati splitski studenti mogu sudjelovati u nagradnoj igri koju je organizirao Studentski centar u Splitu.

Studentski centar u Splitu, kako smo već ranije pisali, u svoju je ponudu uvrstio razne slastice, a sada studentima donosi još dobrih vijesti. Naime, trenutno provodi nagradnu igru u sklopu koje dodjeljuje četiri kolača i kave po izboru dobitnika u café-baru Tinel.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju studenti Sveučilišta u Splitu s valjanim Facebook profilom. Trebate napraviti sljedeće:
  1. Označiti znakom sviđanja (like) Facebook objavu nagradnog natječaja na Facebook stranici café-bara Tinel.
  2. Označiti 3 prijatelja s kojima biste podijelili nagradu.
  3. Komentirati objavu – u komentarima ispod objave u kratkim crtama navesti razloge zbog kojih smatrate da baš vi i vaši označeni prijatelji zaslužujete osvojiti nagradu.
Dobitnik je student koji dobije najveći broj lajkova na komentaru, no oni koji budu koristili lažne profile za prikupljanje lajkova bit će diskvalificirani. U obzir se uzimaju isključivo lajkovi prikupljeni na Facebook stranici kafića. Dobitnik će biti objavljen sutra, 20. studenog, nakon 12 sati, do kada je moguće sudjelovanje, a bit će kontaktiran putem Facebook inboxa

Detaljna pravila i informacije o nagradnoj igri možete pronaći na poveznici.
FOTO: STUDENTSKI CENTAR SPLIT