LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stand-up comedy

Saznajte nešto novo o seksu i ostalim sitnicama koje život čine ljepšim u Studiju Smijeha

Donosimo vam popis nastupa koje nipošto ne smijete propustiti u zagrebačkom Studiju Smijeha.

Donosimo vam popis nastupa koje nipošto ne smijete propustiti u zagrebačkom Studiju Smijeha.

Pregršt zabave ponovno vas čeka u Studiju Smijeha narednih dana. U ponedjeljak će se održati Finale otvorenog mikrofona. Traži se novi mladi komičar ili komičarka koji će nastupati s rezidentima. Dakle, u ponedjeljak pred vas izlaze najbolji open majkovci skupljeni na kvalifikacijama. Pomozite pri odabiru komičara amatera koji će idućeg mjeseca nastupati sa stalnim članovima Studija.

Inače, Večer otvorenog mikrofona je prilika za svakoga da barem nakratko postane stand-up komičar. Sve što je potrebno jest 7 minuta autorskog stand-up materijala i malo hrabrosti. Dođi i nasmij se, te podrži mlade nade i sudjeluj u izgradnji domaće stand-up scene. Voditelj večeri biti će Tin Sedlar, a za ulaz i piće dobrodošlice trebate izdvojiti samo 15 kuna.

Jedna od najomiljenijih tematskih predstava vraća se na pozornicu 27. travnja. The man show pripremio je novi materijal, a muška ekipa je osvježena novim komičarima pa će predstava biti zanimljiva i onima koji su je već pogledali. Muškarci se ponekad, vjerovali ili ne, nađu u situaciji gdje u potpunosti ne razumiju svoje ljepše polovice. I onda dečki sami sebi pokušavaju objesniti u čemu je kvaka pa donose najnevjerojatnije razloge, opravdanja, promišljanja i zaključke. Kako to zvuči, poslušajte u ponedjeljak za 40 kuna.

Bit će riječi o seksu, muško-ženskim odnosima i ostalim sitnicama koje život čine ljepšim. Ovo je savršena predstava za muškarce koji žele čuti ono što misle i za žene koje zanima kako radi muški mozak. Zašto smo najbolji u seksu, kako najlakše otvoriti staklenku krastavaca i priče kako zavode pravi muškarci, samo su neke od tema u koje će zagrebati. Pred vas u nešto drugačijem sastavu izlaze: Saša Turković, Tin Sedlar, Tihomir Paravina, Marko Dejanović i Josip Škiljo.

Došlo je proljeće, a s njim i novi materijal. Novi tekst za travanj izvest će se u četvrtak. Za 30 kuna zabavljat će vas Marko Dejanović, Josip Škiljo, Saša Turković, Joža Vrban i Goran Vinčić, a voditelj večeri biti će Domagoj Pintarić.

Foto: Studio Smijeha

 

U petak 29. travnja očekuje vas stand-up show Zov na Jelene. Izdvojite 40 kuna jer se radi o srazu dvije Jelene što nipošto ne smijete propustiti.

Za istu cijenu zabavite se u subotu 30. travnja na nastupu From Russia with laugh. Ako sve što znate o Rusiji dolazi iz James Bond filmova, ludih klipova na YouTube-u ili političkih vijesti, slika koju imate u glavi vjerojatno je točna. Ali, vječna zima, oštri naglasak, medvjedi, i votka, votka, votka nisu obavezno loša stvar, pogotovo ako znate sve okrenuti na šalu.

Kako je zapravo živjeti u Moskvi, jednom od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću tradicionalni istok i kapitalistički zapad, gdje se i Rusi osjećaju kao stranci, i gdje je jedina riječ na engleskom koju većina ljudi zna what (samo zato što tako počinje riječ votka), kroz humor i satiru ispričat će publici u Sloveniji, Hrvatskoj te Srbiji šarolika grupa mladih komičara, koji poznaju Moskvu kao svoj džep.

Foto: Studio Smijeha

 

Dva zapadnjaka Milo Edwards (UK) i Adam Bobek (USA), dva sina Majke Rusije Denis Nikolin (Rusija) i Gleb Tugushev (Rusija), i Igor Ignjačić (Hrvatska) pokušat će razbiti sve postojeće stereotipe o ovoj državi, i vjerojatno pritom stvoriti nekoliko novih. Ako ste oduvijek željeli znati čime se bavi ruska mladež, kako se na ulicama ponaša policija, zašto su Rusi odlični prijatelji, mrze li u Moskvi strance ili ne, saznajte sve to i još puno više kroz sat i pol smijeha i zabave.

 

FOTO: STUDIO SMIJEHA