LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Javni prijevoz

Riječki studenti mogu brže i jednostavnije do karata za Autotrolej

Studenti će svoje karte moći kupiti na kioscima Tiska i iNovina, kao i putem web-servisa ECC online ako koriste DC RCC prepaid karticu.

Studenti će svoje karte moći kupiti na kioscima Tiska i iNovina, kao i putem web-servisa ECC online ako koriste DC RCC prepaid karticu.

Grad Rijeka, Sveučilište u Rijeci i KD Autotrolej počeli su svoju suradnju zahvaljujući kojoj su studentima omogućili lakšu izradu karata, ali i kupovinu mjesečnih karata za vožnju javnim gradskim prijevozom.

Sada će se moći razmjenjivati podaci između prijevoznika i Sveučilišta, a za one studente koji će svoje kartice tek izraditi otvaraju se dva prodajna mjesta Autotroleja na lokacijama sveučilišnih sastavnica i to od  21. rujna do 20. listopada 2020. na dvije lokacije – Kampus Trsat (zgrada Filozofskog fakulteta, prizemlje južna strana) i na Ekonomskom fakultetu. Radno vrijeme šaltera na Kampusu Trsat je radnim danom od 10 do 18 sati, a na Ekonomskom fakultetu od 9 do 16:30 sati.

Studenti viših godina studija koji nisu promijenili kategorije ili zone prijevoza svoje mjesečne karte za listopad 2020. mogu kupiti izravno na kioscima Tiska i iNovina, kao i putem web-servisa ECC online ako koriste DC RCC prepaid karticu, bez dolaska na prodajno mjesto Autotroleja, stoji u obavijesti Zbora. Studenti brucoši i oni koji moraju upisati izmjene kategorije ili zone prijevoza dolaze na privremena prodajna mjesta Autotroleja – Kampus Trsat i Ekonomski fakultet.

Studenti koji prava za listopad kupe po punoj cijeni u listopadu će se obaviti korekcija prava i vratiti novčana sredstva, a za naredne mjesece sufinancirana karta moći će se produžavati na već spomenutim prodajnim mjestima, no samo do 10. u mjesecu po sufinanciranoj cijeni. Više informacija dostupno je na poveznici.
FOTO: UNSPLASH