LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabava u doba pandemije

Revolt studenata: obljepljivanje SC-a selotejpom

Studenti pokazuju svoj revolt izrugujući Studentski centar – rezultat je to njihova nezadovoljstva zbrinjavanjem njihovih osobnih predmeta.

Studenti pokazuju svoj revolt izrugujući Studentski centar – rezultat je to njihova nezadovoljstva zbrinjavanjem njihovih osobnih predmeta.

Studenti danima iskazuju nezadovoljstvo zbog načina zbrinjavanja njihovih osobnih predmeta prilikom žurnog iseljavanja iz studentskog doma, ali im svejedno humora, ili pak ironije, ne manjka! Kreirali su, naime, Facebook događaj pod nazivom Obljepljivanje SC-a selotejp trakom

– Pozivaju se svi deložirani studenti i oni čije su stvari adekvatno skladištene i zaštićene ekstra snažnim SC-selotejpom da vratimo uslugu i pokažemo studentsku solidarnost. Ponesite što više selotejpa i idemo se pobrinuti da nam netko ne opljačka naš dragi Studentski centar u Zagrebu. S obzirom na to da je vrijeme epidemije, obavezno se moramo držati propisanog razmaka od dva metra i dolaziti dvoje po dvoje kako bi sve bilo po propisima. Onima koji nemaju maske i rukavice poslužit će selotejp. – stoji u opisu događaja.


Vezano: FOTO: Stvari studenata zaštićene selotejpom; već su krenuli s memeovima


Riječ je, naravno, o šali – premda je naveden termin 1. srpnja 2020. u 19:00, događaj se neće održati. U opisu je istaknuto da se radi o revoltu, a nikako o stvarnom pozivu za javno okupljanje za vrijeme epidemije koronavirusa:

– Ovaj event nastao je kao šala i odgovor na neadekvatno komuniciranje SC-a u vezi adekvatnog skladištenja osobnih stvari studenata. Radi se o revoltu studenata, a nikako o stvarnom pozivu na javno okupljanje za vrijeme epidemije.

FOTO: STUDENTSKI.HR