LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj

Rečenica sastavljena od riječi i emotikona vodi vas besplatno na Brucošijadu FER-a!

Studentski.hr i KSET raspisali su nagradni natječaj u kojem dijele 2x2 ulaznice za Brucošijadu FER-a. Nagrađuju se najkreativniji sudionici.

Studentski.hr i KSET raspisali su nagradni natječaj u kojem dijele 2x2 ulaznice za Brucošijadu FER-a. Nagrađuju se najkreativniji sudionici.

Još nas nekoliko dana dijeli do Brucošijade FER-a koja će se održati 10. studenog upravo na ovom fakultetu. Brucoše, ali i brojne druge partijanere te će večeri zabavljati niz izvođača – Vesna Pisarović, Krešo Bengalka, Six Pack, Šajeta, Belfast Food, Sfumato, J. R. August, Pero Defformero, Sergio Lounge, Petar Dundov i Antenat. Ako je suditi po lineupu i dosadašnjoj posjećenosti, nema dvojbe da će se i za 37. izdanje ovog velikog studentskog tuluma tražiti ulaznica više.

Ipak, u suradnji sa KSET-om za dva smo čitatelja sačuvali dvije ulaznice i dijelimo ih u nagradnom natječaju. Kako bi za njih konkurirali, sudionici trebaju izvršiti nekoliko vrlo jednostavnih zadataka:

  • lajkati objavu ovog članka na Facebook stranici portala Studentski.hr
  • sherati članak na svojem profilu (javno)
  • u komentaru na objavi ovog članka na Facebook stranici portala označiti pratnju te koristeći riječi i emotikone u jednoj rečenici objasniti zašto nitko ne smije propustiti event.

Nagradni natječaj traje do nedjelje, 4. studenog 2018, do 13:00, nakon čega ćemo objaviti dobitnike, one koji su pokazali najviše kreativnosti prilikom ispunjavanja trećeg zadačića. Više informacija o Brucošijadi FER-a moguće je pronaći na Facebook eventu.

FOTO: FLICKR