LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama“

Provjeravamo istinitost tvrdnje „daleko od očiju, daleko od srca“

Kako održavati vezu na daljinu zdravom i funkcionalnom, recite nam u novoj anketi u sklopu najvećeg studentskog istraživanja o ljubavi.

Kako održavati vezu na daljinu zdravom i funkcionalnom, recite nam u novoj anketi u sklopu najvećeg studentskog istraživanja o ljubavi.

U našem velikom ljubavnom istraživanju Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama već su dvije ankete iza nas. U prvoj anketi o prvom spoju saznali smo kako svaki drugi osječki kolega prvi spoj završava francuskim poljupcem, a petina studenata iz Zadra smatra da je seks na prvom spoju prikladan. U prošloj smo anketi o muško-ženskim prijateljstvima otkrili da je češći slučaj da žene stavljaju muškarce u friendzone, a da se rijetko događa da iz prijateljstva s povlasticama nastane romantična veza.

Sada krećemo s trećom anketom koja se bavi vezama na daljinu. Početak studentskoga života sa sobom donosi nove izazove, a za neke od vas to može značiti da ćete svojeg dečka ili curu ostaviti kilometrima iza sebe. Stoga nas zanima slažete li se s onom daleko od očiju, daleko od srca ili smatrate da su veze na daljinu jednako funkcionalne kao i ostale?

Možda ćete se naći situaciji u kojoj ćete birati grad ovisno o tome gdje se nalazi vaša ljubav ili ćete razmišljati o tome što je najbolje za vašu karijeru. Ako ste od onih koji će studij provesti u vezi na daljinu, pretpostavljamo da ćete smišljati sve moguće načine na koje ćete komunicirati sa svojom boljom polovicom i održavati vezu zdravom i funkcionalnom. U tome vam možemo pomoći!

Ako pak već imate i više nego dovoljno iskustva u tome području, sada možete svoja saznanja prenijeti kolegama koji nisu sigurni kako se nositi s vezom na daljinu. Ujedno možete razbiti predrasude ili provjeriti kako doprinijeti svojoj vezi. Kliknite na poveznicu i recite nam svoje mišljenje! Anketa je otvorena do 2. lipnja.

Podsjećamo da će ukupno biti pet anketa te ćemo u srpnju kompletirati istraživanje i donijeti analizu studije koja će odgovoriti na vječna ljubavna pitanja. Onako, na studentski način.

FOTO: PIXABAY/STUDENTSKI.HR