LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabava u Ritmu grada

Pripremite plesne cipelice za ritam brucošijade Hrvatskog katoličkog sveučilišta

Brucošijada Hrvatskog katoličkog sveučilišta održat će se 4. studenog u Ritmu grada. Narukvice potrebne za ulaz možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

Brucošijada Hrvatskog katoličkog sveučilišta održat će se 4. studenog u Ritmu grada. Narukvice potrebne za ulaz možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

Nedostaju li vam ljeto, more, sunce i zabava jer vas profesori već naveliko dave predavanjima i seminarima? Polako razmišljate o kolokvijima i od sutra počinjete učiti? A još ste i brucoši i ne znate kako studenti slave?! E, pa vrijeme je za promjenu uobičajene svakodnevice.

Svi vi, brucoši i studenti, dođite na #brucošijadaHKS2016 kako biste zajedno širili radost života uz smijeh, ples i pjesmu za nova prijateljstva. Vrijeme radnje je 4. studenog, a Ritam grada, na zagrebačkoj adresi Gajeva 2, mjesto je radnje.

Brucošijada Hrvatskog katoličkog sveučilišta 2015., FOTO: Goran Telek

Vjerujte, ne želite propustiti jedinstveni provod čija je garancija dobra glazba i još bolja atmosfera. Uz to vas očekuju i slatka iznenađenja. Zaplešite i zapjevajte u najboljem ritmu – Ritmu grada!

Narukvice potrebne za ulazak u klub, po cijeni od 20 kn, možete pronaći kod studentskih predstavnika ili na štandu Studentskog zbora Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Za rezervacije stolova javite se Nikoli Vrabecu (091 4848 468), a za ostale informacije posjetite službenu Facebook stranicu događaja.

Nemojte da vas žuljaju cipele, obujte plesne tenisice, a lošu volju ostavite kod kuće.

Foto: Goran Telek