LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novo izdanje popularnog kviza

Prijavite svoje ekipe za KOZu još jučer

Kviz će voditi hodajuća legenda domaće i južnoafričke „stand-up” scene Goran Vugrinec Goc, a ulaznice za kvizove naplaćuju se 20 kuna po natjecatelju.

Kviz će voditi hodajuća legenda domaće i južnoafričke „stand-up” scene Goran Vugrinec Goc, a ulaznice za kvizove naplaćuju se 20 kuna po natjecatelju.

U nedjelju 9. listopada s početkom u 19 sati održat će se nova KOZa, kviz općeg znanja. Kviz će se sastojati od raznovrsnih pitanja podijeljenih u pet standardnih kategorija: Opći kaos donosi 25 pitanja iz svih mogućih područja znanja, Sofijin izbor daje vam na izbor osam različitih tematskih setova pitanja, a sretnici među vama moći će odabrati četiri kategorije na koje će morati odgovarati cijela dvorana, Multimedijalna kaljuža ponovno donosi pet audiovizualnotekstualnih izazova koji bi rasplakali i Mirka Miočića.

Čija mama crne brege dere skriva dvije tajanstvene osobe koje čuče iza pet asocijacija, a veliko finale pod nazivom Točno u podne na stage će prizvati dvije dotad najuspješnije ekipe da u najslabijakarikastom finalnom obračunu odluče kom opanci, kom obojci.

KOZu će sponzorirati cijeli niz naših vjernih partnera: HBO, California Burrito, Paintball FLEKA, Roomescape by Fox in a Box, Zmajska pivovara, Blitz & Cinestar, Nextbike, Tehnički muzej Nikola Tesla, LA agency i KSET. Nagrađuju se dvije najbolje ekipe, i još tri ekipe koje pokažu dovoljno znanja u dvobojima pod pauzama.

Kviz će voditi hodajuća legenda domaće i južnoafričke stand-up scene Goran Vugrinec Goc, a ulaznice za kvizove naplaćuju se 20 kuna po natjecatelju. Svaka ekipa može imati minimalno dva i maksimalno četiri člana, a svoje stolove možete rezervirati odmah, i to na sljedeći način:

slanjem maila na koza@fak.hr (u naslov stavite prijava za KOZu)

slanjem SMS-a na 091/1179-329 (navedite prijava za KOZu)

ispunjavanjem ovog online obrasca (iza imena ekipe stavite u zagradu KOZa)

slanjem poruke službenoj KOZinoj stranici na Facebooku.