LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Metal titani Slayer i Anthrax u Zagrebu

Požurite po svoje ulaznice za thrash metal zabavu

Od ponedjeljka 29. veljače u prodaji su ulaznice za zajednički koncert bendova Slayer i Anthrax. S obzirom da su značajna imena svjetskog thrash metala, ne propustite nastup u Zagrebu 1. lipnja!

Od ponedjeljka 29. veljače u prodaji su ulaznice za zajednički koncert bendova Slayer i Anthrax. S obzirom da su značajna imena svjetskog thrash metala, ne propustite nastup u Zagrebu 1. lipnja!

Metal titani Slayer i Anthrax dolaze zajedno, na prvi takav nastup kod nas, u srijedu 1. lipnja u Paviljon 9 Zagrebačkog velesajma. Slayer i Anthrax, uz Metallicu i Megadeth, čine Veliku četvorku ili kvartet najvećih bendova u povijesti thrash metala.

Obje grupe su na velikim svjetskim turnejama na kojima promoviraju nove albume objavljene nakon višegodišnje studijske pauze. U ovom paketu uspješno su poharali Europu prošle jeseni na rasprodanoj turneji, a ovog ljeta će u toj kombinaciji odraditi svega nekoliko koncerata, uključujući i ovaj u Zagrebu.

U Hrvatsku se vraćaju nakon točno tri godine Slayer su u lipnju 2013. nakrcali Tvornicu kulture na samostalnom koncertu, a u srpnju iste godine Anthrax su nastupili kao predgrupa bendu Iron Maiden u zagrebačkoj Areni.

Kalifornijski Slayer, bez sumnje jedan od naznačajnijih metal bendova u povijesti, proteklih je godina proživio neke dramatične trenutke. U 2013. ostali su bez osnivača i gitarista Jeffa Hannemana, nakon čega su 2015. objavili zapaženo izdanje Repentless. Naravno, na novom zagrebačkom koncertu odsvirat će presjek bogate karijere u kojoj centralna mjesta drže remek-djela žanra Reign In Blood, South Of Heaven i Seasons In The Abyss.

For All Kings jedanaesti je album njuroške petorke i upravo je službeno objavljen. Bend predvođen osnivačem Scottom Ianom na sceni je, kao i Slayer, od 1981. godine Prvotno zapaženi kao bend koji je najuspješnije križao speed metal s thrashom, u kasnijim su fazama znali ući u groove metal vode, pa čak i u grunge, pogotovo kad je taj zvuk bio na vrhuncu. Raznolikoj publici ostali su pak ponajviše upamćeni nakon suradnje s hip hop legendama Public Enemy na obradi singla Bring The Noize.

U prodaju za ovaj koncert bit će pušteno samo 2500 ulaznica. Možete ih kupiti od ponedjeljka 29. 2. po early bird cijeni od samo 190 kn.  Ta cijena vrijedi zaključno s 9. 3., a od 10. 3. penje se na 220 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cijena ulaznica će iznositi 250 kn.

 

 

FOTO: LAA