LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
BruZDer

Poznata brucošijada Sveučilišta u Zadru se vraća nakon 3 godine, a ulaz je besplatan za sve studente

BruZDer će se i ove godine održati u Citadeli (u dvorištu restorana Barbakan), a studenti će imati priliku čuti pregršt različitih žanrova popularne glazbe.

BruZDer će se i ove godine održati u Citadeli (u dvorištu restorana Barbakan), a studenti će imati priliku čuti pregršt različitih žanrova popularne glazbe.

Pandemija je pomrsila aktvinosti poput promocija za diplomce i brucošijada za brucoše, međutim ove godine se stvari po pitanju toga polako vraćaju na staro. Tako se i nakon 3 godine stanke zbog okolnosti uvjetovanih pandemijom sutra organizira Brucošijada Sveučilišta u Zadru poznatija i kao BruZDer. Ponovno će se održati u organizaciji Studentskog zbora, a studenti će imati priliku čuti pregršt različitih žanrova popularne glazbe.

BruZDer će se i ove godine održati u Citadeli (u dvorištu restorana Barbakan), a ove će godine studenti biti u mogućnosti čuti domaće hitove u izvedbi Rockatansky benda i elektronsku glazbu DJ Andrologica, dok će se za pokrivanje alternativne scene pobrinuti Pocket Palma i Ružno Pače.

Osim što su se pobrinuli da se nađe ponešto za svačiji ukus, organizatori su se također pobrinuli i da se studenti zabavljaju što je duže moguće pa će tako cijeli event trajati do 2 sata ujutro.

Ulaz će biti besplatan uz predočenje studentske iskaznice (iksice), a izvanredni će studenti na ulazu morati predočiti svoj račun na Studomatu i osobnu iskaznicu. Također, u samoj Citadeli organizirana su dva šanka na kojima će se posluživati različita pića.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA