LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Provod pod maskama

Povratna karta iz Zagreba za riječki karneval već od 76 kuna

Autotrans je uveo Ri karneval povratnu autobusnu kartu s kojom je moguće svakodnevno putovati do Rijeke iz većine hrvatskih gradova. Njezinom se kupnjom ostvaruju posebni popusti.

Autotrans je uveo Ri karneval povratnu autobusnu kartu s kojom je moguće svakodnevno putovati do Rijeke iz većine hrvatskih gradova. Njezinom se kupnjom ostvaruju posebni popusti.

Na Kvarneru je sve u znaku karnevala. Iako on već traje tri tjedna, glavna događanja u Rijeci tek slijede. Maškarani auto rally Pariz – Bakar održat će se 11. veljače, Dječja karnevalska povorka 18. veljače, a Međunarodna karnevalska povorka 26. veljače.

Tu su i uvijek popularne lude karnevalske zabave subotom na kojima će nastupiti S.A.R.S, Jelena Rozga i DJ Stefano Noferini. Pred nama su još tri vikenda nezaboravnog provoda pod maskama i svi oni koji žele doživjeti istinski duh Riječkog karnevala sažet u motu Krepat ma ne molat barem jedan od predstojećih vikenda svakako trebaju provesti u Rijeci.

Za sve njih Autotrans je uveo Ri karneval povratnu autobusnu kartu s kojom je moguće svakodnevno putovati do Rijeke iz većine hrvatskih gradova. Cijene povratnih karata za mlađe od 26 godina kreću se, ovisno o relaciji, već od 56 kuna, a kupnjom Ri karneval povratne karte ostvaruju se dodatni popusti, i to:

  • 15 posto popusta na standardni cjenik za dva noćenja i 10 posto popusta na standardni cjenik za jedno noćenje u hostelu One World, grupe veće od 6 osoba koje noće u hostelu u vikendu karnevala minimalno dvije noći dobivaju i gratis doručak i fritule s pićem dobrodošlice
  • 10 posto popusta na dnevni meni u Bistrou Mornar
  • 10 posto popusta na cjelokupni iznos računa u King's Caffe Food pubu i King's Caffe pubu

Više informacija o ponudi i cijenama karata dostupno je na poveznici. Za kupnju karte online, ostvaruje se i dodatnih 5 posto popusta.

FOTO: FACEBOOK