LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festival na Šoderici

SHOWderica povodom četvrtog rođendana priprema i DJ contest

Podravski studenti pripremaju još jedno izdanje SHOWderice. Osim što se možete zabaviti uz bogat glazbeni i sportski sadržaj, možete započeti svoju glazbenu DJ avanturu.

Podravski studenti pripremaju još jedno izdanje SHOWderice. Osim što se možete zabaviti uz bogat glazbeni i sportski sadržaj, možete započeti svoju glazbenu DJ avanturu.

SHOWderica, festival poznat po cijeloj Lijepoj Našoj, slavi već četvrti rođendan. Udruga športske rekreacije podravskih studenata kao organizator događanja i ove godine priprema odličan provod na Šoderici, popularnom jezeru nadomak Koprivnice. Sada vas očekuje još više zabave, odlični bendovi i DJ-evi, ali i trash party, nezaobilazan dio festivala po mišljenjima mnogih posjetitelja. 

Poznato je kako je događaj svake godine sve kvalitetniji, kako samim programom, tako i cjelokupnom organizacijom. Podravski studenti ni ove godine ništa ne prepuštaju slučaju pa se obavezno pridružite na podravskom moru 21. i 22. srpnja. Već tradicionalno, prvi dan plešete u ritmu trash glazbe, dok su za subotu predviđeni Mašinko, One step away, Me As Well, Myrak i Dyslm. Imena drugih izvođača otkrivat će se s vremenom.

Ako se pak baviš glazbom i DJ si u slobodno vrijeme, SHOWderica ti nudi odličnu ponudu. Napravi mix, oduševi suce. Sviraj na SHOWderici i započni svoju glazbenu avanturu. Detalji o DJ contestu nalaze se na poveznici.

Osim dobre glazbe, očekuje vas gomila sportskih događanja, kao što je odbojka na pijesku. Ne vidimo bolji način za zaključiti srpanjske ispitne rokove.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 45 kuna. Možete ih kupiti online, preko sustava Entrio, dok će kasnije biti organizirana prodajna mjesta u gradu Koprivnici. Više informacija potražite na službenoj stranici i Facebook događaju.

FOTO: SHOWDERICA