LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Advent iz snova

Posjetite Advent u Zagrebu bez velikih troškova i komplikacija pri organizaciji

Nailazite na sliku s prošlogodišnjeg Adventa u Zagrebu i odjednom shvaćate da je već počeo i ovogodišnji, a niste se uopće pripremili? Ne brinite – donosimo vam tajnu kako se super zabaviti bez posezanja duboko u džep!

Nailazite na sliku s prošlogodišnjeg Adventa u Zagrebu i odjednom shvaćate da je već počeo i ovogodišnji, a niste se uopće pripremili? Ne brinite – donosimo vam tajnu kako se super zabaviti bez posezanja duboko u džep!

Bliži se najljepše doba godine, a time i još jedan Advent u Zagrebu. Tko bar jednom za vrijeme gledanja klišejiziranih božićnih filmova nije poželio da se i sam nađe u takvom magičnom okruženju? Gurmanske poslastice, kuhano vino i predivni ukrasi izmamit će svakom posjetitelju osmijeh na lice. No, je li osmijeh zaista najčešći izraz lica koji viđate tijekom šetnje ulicama glavnoga grada za vrijeme Adventa?

Na spomen ove manifestacije mnogima se u mislima prvo slijevaju slike ogromnih gužvi, precijenjenih kobasica, nepostojećih slobodnih parkirnih mjesta te onih beskrajno dugih povrataka kući. Nije ni čudo da baš zato brojna istraživanja pokazuju kako je razdoblje blagdana zapravo jedno od najstresnijih u godini. Također, tu su i financije. Nakon obavljene računice troškova posjete za sebe i svoju obitelj, brojni izračunaju da im je najbolje posjetiti susjedovu božićnu zabavu.

Kada bi barem postojalo neko rješenje. Neki način, a da ne morate tražiti uzor u liku Tima Allena iz filma Kako preskočiti Božić. S obzirom na to da govorimo o adventskom razdoblju, idealno bi bilo da vam sam Djed Božićnjak donese dobar provod. Tu bi ulogu ove godine mogla ispuniti Arriva sa svojom posebnom adventskom ponudom. Naime, od 1. prosinca 2018. do 6. siječnja 2019. put u Zagreb može postati vrlo priuštiva stvarnost s kombinacijom povoljnih karata te popusta za smještaj, hranu i piće.

Busevi kreću svakog dana iz svih krajeva Hrvatske. Kupnjom Advent povratne karte ostvarujete i 15% popusta na rezervaciju smještaja u hostelu 3F te 15% popusta na cjelokupnu ponudu restorana Lanterna na Dolcu. Korištenjem ovih pogodnosti ovo putovanje zaista može postati zagrebačka božićna bajka umjesto pukog ispunjavanja check-liste.

FOTO: SHUTTERSTOCK