LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Traži se dečko

Pomozite joj pronaći potencijalnu srodnu dušu: visok je, tetoviran, upoznali su se u vlaku

Traži se dečko – visok, svjetlije kovrčave kose, s tetovažom, vjerojatno sportaš i vjerojatno Dalmatinac – koji je 23. 6. putovao vlakom od Zagreba do Virja.

Traži se dečko – visok, svjetlije kovrčave kose, s tetovažom, vjerojatno sportaš i vjerojatno Dalmatinac – koji je 23. 6. putovao vlakom od Zagreba do Virja.

Na adresu redakcije javila nam se mlada dama s molbom da objavimo njezin oglas u kojem traži svoju potencijalnu srodnu dušu. Riječ je, naime, o dečku kojeg je upoznala u vlaku još u lipnju, a s kojim nažalost nije razmijenila kontakt. 

–  Pomalo sam već očajna, pa tražim pomoć. Tražim dečka kojeg sam srela 23. 6. u vlaku – smjer Zagreb – Koprivnica – Virovitica. U početku smo sjedili jedno nasuprot drugome u vlaku Zagreb – Koprivnica, no družili smo se u idućem vlaku od Koprivnice do Virja. Pričali smo, ali nismo uspjeli razmijeniti kontakt. – rekla nam je.

Objasnila nam je da je u njezinom slučaju nastupila velika nervoza pa da se nije ni sjetila zatražiti ga broj prije no što je izašao na stanici Virje (rekao joj je da ondje ide prespavati kod rodbine zbog nekakvih instrukcija).

– Po mojoj procjeni je iz Dalmacije, no možda sam u krivu. Visok je, kovrčava kosa malo duža, svjetlija, i bandana na glavi, tetovaža na desnoj ruci (biceps), sa sobom je imao torbu nekog maratona, pretpostavljam da je sportaš pošto je imao i teniske loptice od kojih je jednu dao mom psu s kojim se igrao u vlaku, sportske je građe, student (barem je bio tada), između 20 – 25 godina – nisam sigurna.

Nama se ovo čini kao početak jedne divne romantične priče koju zajednički trebamo pogurati. Ako poznajete dečka ili slutite tko bi mogao biti, javite joj se na Facebook profil Ivana Markešić, koji je napravila u svrhu potrage, ili barem podijelite članak kako biste povećali šansu da se glavni likovi konačno povežu. 

– Stvarno se nadam da će netko od svih vas ovdje znati o kome se radi i da ćete mi pomoći, ili u još boljem slučaju – da ćeš se prepoznati.  – dodala je.

FOTO: PIXABAY