LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
"Red Bull Can You Make It?"

Pomozite hrvatskom timu u borbi za pobjedu u europskoj avanturi

Nina, Nikola i Katarina već pet dana su dio avanture "Red Bull Can You Make It?". Za sada se nalaze na 114 mjestu, ali se poredak mijenja iz trenutka u trenutak.

Nina, Nikola i Katarina već pet dana su dio avanture "Red Bull Can You Make It?". Za sada se nalaze na 114 mjestu, ali se poredak mijenja iz trenutka u trenutak.

Nina, Nikola i Katarina sudionici su globalnog natjecanja  Red Bull Can You Make It?. S još 164 tima, krenuli su na put Europom bez novca i mobitela.

Timovi su 12. travnja krenuli iz pet europskih metropola pa će tjedan dana putovati Europom kako bi konačno stigli do cilja, odnosno do Pariza. Na tom putu, da bi prikupili što više bodova za pobjedu, trebaju obići što više kontrolnih točaka od njih ukupno 45, a osim toga posebno se boduje i svaka dodatna avantura te aktivnosti na društvenim mrežama.

The Cro's, tim kojeg sačinjava ova fantastična trojka se u trenutku pisanja članka, petog dana avanture, nalazi na 114 mjestu s prijeđenih 1179 kilometara. Za sada su obišli pet kontrolnih točaka. Za dodatne avanture ostvarili su 28 600 bodova, a njihova aktivnost na društvenim mrežama u ovom trenutku vrijedi 766 bodova.

Preostalo im je još malo vremena. Avantura završava u utorak 19. travnja u 14h. Stanje se mijenja iz trenutka u trenutak, a gdje su i što rade možete vidjeti na njihovom Instagram ili Facebook profilu. Na taj način ćete im olakšati put do pobjede i osvajanja spektakularne nagrade. Cijelo natjecanje pratite svaki dan od 21h putem mrežne stranice. Više informacija pronađite na poveznici.

FOTO: RED BULL CAN YOU MAKE IT?