LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj

Pojačaj svoj studentski budžet i dodatno se nagradi jednom od brojnih pogodnosti OTPetice

U tijeku je nagradni natječaj unutar kojeg svi sudionici imaju priliku osvojiti vrijedan novčani iznos, a s njime i brojne pogodnosti i dodatne nagrade. Naime, OTP banka za 100 je studenata pripremila do 300 kuna na Visa web prepaid kartici, a evo kako doći do tog iznosa!

U tijeku je nagradni natječaj unutar kojeg svi sudionici imaju priliku osvojiti vrijedan novčani iznos, a s njime i brojne pogodnosti i dodatne nagrade. Naime, OTP banka za 100 je studenata pripremila do 300 kuna na Visa web prepaid kartici, a evo kako doći do tog iznosa!

Bez mnogo brige o svome budžetu studenti mogu bezbrižno zakoračiti u veljaču i nove fakultetske izazove jer čak 100 sudionika ima priliku podebljati svoj novčanik za 300 kuna na Visa web prepaid kartici OTP banke. U natječaju koji je pripremljen u suradnji s OTP bankom studenti koji se prijave do 1. ožujka 2020, isprintaju zaprimljeni vaučer te s njime u bilo kojoj poslovnici OTP banke otvore paket OTP Indeks dobit će 100 kuna na Visa web prepaid kartici.

Ako se prvih 100 prijavljenih pridruži pritom do 1. ožujka programu vjernosti pod nazivom OTPetica, iznosu na Visa web prepaid kartici pridružit će se dodatnih 200 kuna. No to nije kraj natječaja, jer zahvaljujući upravo ovome programu vjernosti čak i oni studenti koji ne budu među prvih 100 prijavljenih – također mogu osvojiti nagradu.

Naime, svi koji se budu prijavili na natječaj tijekom njegova trajanja, a ne uđu među najbržih 100 sudionika, osvojit će priliku za mnoge pogodnosti ostvarive kroz 300 bodova u OTPetici. Riječ je o potpuno besplatnom programu vjernosti u koji se možeš registrirati s nekoliko klikova preko mobilnog ili internet-bankarstva OTP banke.

Zašto se prijaviti u program OTPetica?

Ovaj program vjernosti jednostavan je i inovativan, a korisnicima omogućuje rješavanje zanimljivih izazova i skupljanje bodova. Bodovi se potom mogu zamijeniti i iskoristiti za brojne nagrade i pogodnosti kod više od 30 partnera OTPetice. Bez obzira na to želite li ih iskoristiti za putovanje primjerice Flixbusom, druženje s prijateljima u Cinestar kinima, shopping u dućanima kao što su Konzum, dm, Sport & Moda ili drugi, ili pak posjet Hrvatskom narodnom kazalištu – bodovi OTPetice zadovoljit će različite interese i želje studenata te ih počastiti vrijednim nagradama.

OTPetica ujedno je izvrsna prilika da se njezini korisnici informiraju o proizvodima i uslugama OTP banke te na taj način budu u tijeku sa svim aktualnostima. Kroz izazove poput kviza o mobilnom bankarstvu, stambenom kreditu ili kupovini GSM bona na bankomatima, kao i izazov ugovaranja planirane štednje u poslovnici te brojne druge, moguće je jednokratno osvojiti i do 200 bodova, a njihovim zbrajanjem još mnogo više.

300 bodova u OTPetici stoga je značajan iznos za upotrebu raznih pogodnosti, stoga svakako vrijedi prijaviti se na natječaj koji traje do 1. ožujka. I, ne zaboravite, nitko ne ostaje praznih ruku!