LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nastup u Domu sportova

Plavi orkestar iznenadio publiku „Đurologije” i zagrijao se za koncert u veljači

Članovi Plavog orkestra oduševili su publiku Lisinskog što se pokazalo najboljom najavom za njihov koncert koji će se održati 17. veljače. Povoljnija cijena ulaznica na snazi je do 31. prosinca.

Članovi Plavog orkestra oduševili su publiku Lisinskog što se pokazalo najboljom najavom za njihov koncert koji će se održati 17. veljače. Povoljnija cijena ulaznica na snazi je do 31. prosinca.

Krajem studenog u prepunoj dvorani Lisinski održana je jubilarna 210. Đurologija XXL, popularna stand-up predstava Branka Đurića Đure. Kao posebni gosti iznenađenja, uz Tarika Filipovića, na pozornici su se pojavili i momci iz Plavog orkestra. Uz oduševljenje publike Loša i Saša Zalepugin izveli su dva velika hita benda Bolje biti pijan nego star i Sava tiho teče, te tako ujedno najavili veliki koncert u zagrebačkom Domu sportova 17. veljače iduće godine za koji već sada vlada veliki interes.

Odlična atmosfera koja je vladala u dvorani za vrijeme cijele predstave kulminirala je na samom kraju kada se u spontanom nastupu Đuri, Loši i Saši pridružio i ostatak Plavog orkestra, Ćera I i Ćera II, pa su svi zajedno izveli još nekoliko pjesama. Na repertoaru se nakon glasanja publike, koja je pljeskom i ovacijama birala koju pjesmu želi da Orkestar izvede, na samom kraju našla i legendardna Suada koja je cijelu dvoranu digla na noge. 

Dio atmosfere iz Lisinskog, koji je najbolja najava onoga što nas čeka za manje od dva mjeseca u Domu sportova, pogledajte na sljedećoj poveznici

Podsjećamo da su ulaznice za koncert Plavog orkestra već neko vrijeme u prodaji, a do 31. posinca možete ih kupiti po pretprodajnim cijenama – Fan Pit 115 kuna, parter 95 kuna, tribina 115 kuna i VIP 190 kuna.  Osigurajte ih na vrijeme na sljedećim prodajnim mjestima:

  • eventim.hr
  • Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb)
  • Dallas Records (Paromlilnska 49/1, Zagreb)
  • Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb)
  • Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a)
  • eventim.hr/outlets 
FOTO: FACEBOOK