LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ESN Hrvatska i AMPEU

Otvoren nagradni fotonatječaj #BestErasmusMoments

Do 14. listopada moguće je sudjelovati u nagradnom fotonatječaju na društvenim mrežama na temu Erasmusa u izazovnim vremenima.

Do 14. listopada moguće je sudjelovati u nagradnom fotonatječaju na društvenim mrežama na temu Erasmusa u izazovnim vremenima.

Erasmus studentska mreža Hrvatska u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe Europske unije 21. rujna otvorila je novo izdanje nagradnog fotonatječaja #BestErasmusMoments u sklopu obilježavanja događanja pod nazivom Erasmus Days. Ovogodišnja je tema Erasmus u izazovnim vremenima
– Budući da se nalazimo u malo drugačijim vremenima od onih na koje smo navikli, tema natječaja prilagođena je upravo tom – Erasmus u izazovnim vremenima. Neovisno radi li se o kreativnim aktivnostima za ispunjavanje vremena u samoizolaciji, lutanju praznim ulicama ili dosjetljivim načinima za praćenje online nastave, sve to ulazi u kategoriju proživljavanja Erasmus razmjene u ovo neobično i izazovno doba, posebice za mobilnost. – pojašnjavaju organizatori.
Za sudionike su osigurane tri vrijedne nagrade:
  • nagrada: 1 x Oculus Go Virtual Reality Stand Alone Headset 64 GB
  • nagrada: 1 x poklon bon iskoristiv u prodajnim mjestima izdavačke kuće Profil Klett u iznosu od 500 HRK
  • nagrada: 1 x poklon paket promotivnih materijala Agencije za mobilnost i programe Europske unije.
Organizatori su opisali kako se uključiti u nagradni fotografski natječaj
– Sudjelovati u nagradnom natječaju možete ako na privatnom profilu na idućim društvenim mrežama – Facebook, Instagram, Twitter – objavite fotografiju iz razdoblja mobilnosti u okviru programa Erasmus+ studij ili stručna praksa. Fotografija mora biti javno podijeljena, a uz nju moraju biti navedeni država, mjesto/grad i datum nastanka fotografije, dodan #BestErasmusMoments i #ErasmusDays te označen @ESNcroatia i @mobilnost.hr. Sudionici trebaju uz fotografiju objaviti kraći tekst o svom iskustvu na mobilnosti u okviru programa Erasmus+. Više o pravilima natječaja pročitajte ovdje.
Sudjelovanje je moguće do 14. listopada. Kriteriji za ocjenjivanje su kreativnost, originalnost, povezanost s temom natječaja i kvaliteta sadržaja. Imena troje dobitnika objavit će se na kanalima Organizatora. 
FOTO: PIXABAY