LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert u Areni Zagreb

Oliver slavi 70. rođendan s tisućama ljudi

Povlašteno ime hrvatske glazbene scene najavljuje koncert uz pratnju Zagrebačke filharmonije. Održat će se 11. ožujka u Areni Zagreb.

Povlašteno ime hrvatske glazbene scene najavljuje koncert uz pratnju Zagrebačke filharmonije. Održat će se 11. ožujka u Areni Zagreb.

U ugodnoj i spontanoj atmosferi 16. je studenog u Zagrebu održana press konferencija povodom nadolazećeg slavljeničkog rođendanskog koncerta Olivera i Zagrebačke filharmonije. Iza spomenute legende stoje 23 studijska albuma, brojne kompilacije, nagrade struke i publike te koncerti u najpoznatijim svjetskim dvoranama, kao što su njujorški Carnegie Hall, londonski Royal Albert Hall, pariška Olympia, Opera House u Sydneyju.

Životopisnim i dugovitim pristupom, njegov dugogodišnji prijatelj Siniša Škarica, uz podršku maestra Alana Bjelinskog i ravnatelja Zagrebačke filharmonije Mirka Bocha, najavljuje novi koncert. Naime, koncert OLIVERovih 70 održat će se 11. ožujka iduće godine u Areni Zagreb.

Iako uživa povlašteno mjesto na glazbenoj sceni, Oliver ostaje dodirljiv za svakog poklonika i otvoren za suradnje s kolegama i sudjelovanje u mnogim projektima. Nakon toliko godina, danas, jednakim žarom i voljom sjeda za klavir, svira, pjeva, snima nove pjesme i koncertira.

Ne skrivajući veselje što će njegove pjesme poprimiti novo ruho (pomalo soundtrackovsko) u aranžmanima Ranka Rihtmana, uz pratnju Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem prijatelja i suradnika maestra Alana Bjelinskog i, naravno, svojih Dupina, Oliver najavljuje večer ispunjenu pismom i dobrom zabavom uz najbolju audio i videoprodukciju. Ulaznice za ovaj koncertni spektakl već su u prodaji na poveznici, na prodajnim mjestima Eventima i u Aquarius Music Shopovima.

FOTO: STUDENTSKI.HR