LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jedanaesto izdanje najvećeg open-air festivala

Odličan line-up na ovogodišnjem INmusicu

INmusic festival održat će se od 20. do 22. lipnja 2016. godine na tri otoka zagrebačkog jezera Jarun. OTP banka treću godinu zaredom osigurava odlično prihvaćen sustav beskontaktnog i bezgotovinskog plaćanja.

INmusic festival održat će se od 20. do 22. lipnja 2016. godine na tri otoka zagrebačkog jezera Jarun. OTP banka treću godinu zaredom osigurava odlično prihvaćen sustav beskontaktnog i bezgotovinskog plaćanja.

Zagreb će i ove godine još jednom pokazati kako je jedna od najpoželjnijih europskih destinacija, najveći kafić na otvorenom i sjajno mjesto za partijanje. Tako nam ususret ljetu ponovno na vrata kuca jedan od najvećih glazbenih festivala na ovim prostorima INmusic

Na ovogodišnjem INmusicu očekuje vas puno pozitivne energije, fenomenalnih izvođača i garantirano luda zabava. 11. izdanje ovog popularnog festivala uveličat će Florence + the Machine, PJ Harvey, Gutterdämmerung featuring Henry Rollins, Jake Bugg, Skunk Anansie, The Kooks, Wilco, Django Django, Pennywise, The Coral, Yeasayer, The Heavy, Kawasaki 3p, Pat Thomas and Kwashibu Area Band, The Bambi Molesters, Orkesta Mendoza, Monoswezi, Shearwater, My Baby, FùGù Mango, Gustafi, Gretta, Chui, Žen i drugi.

INmusic, po uzoru na velike svjetske festivale, nastavlja s korištenjem novih tehnologija i modernih načina beskontaktnog i bezgotovinskog plaćanja koje omogućuju OTP banka i MasterCard. Na svim festivalskim top-up lokacijama moguće je kupiti i nadopunjavati posebnu INmusic festivalsku karticu, pomoću koje ćete izbjeći čekanje u redovima i u potpunosti se prepustiti uživanju na koncertu omiljenog izvođača.

Plaćanje na festivalu moguće je izvršiti i MasterCard contactless prepaid ili debitnom karticom. Ako imate otvoren tekući račun, jednostavno putem mobilnog bankarstva prenesite željeni iznos na svoju karticu i plaćajte brzo i jednostavno. Više ne morate razmišljati imate li dovoljno gotovine u džepu za počastiti prijatelje, već znate li sljedeću pjesmu na koncertu.

Fenomenalna atmosfera s prošlog izdanja zasigurno će biti još veći poticaj organizatorima i izvođačima da ove godine nadmaše sva vaša očekivanja. Događaj jednostavno ne smijete propustiti! Vidimo se na INmusicu!

FOTO: STUDENTSKI.HR