LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Student u potrazi za djevojkom

Nova ljubavna potraga: traži se studentica arheologije, voli Božić i lampice

Karlovački student u potrazi je za studenticom arheologije iz Zagreba koju je upoznao putem Omeglea, a s kojom je zbog slučajne pogreške izgubio svaki kontakt.

Karlovački student u potrazi je za studenticom arheologije iz Zagreba koju je upoznao putem Omeglea, a s kojom je zbog slučajne pogreške izgubio svaki kontakt.

Čini se da je portalu Studentski.hr suđeno da spaja srodne duše, pa se tako na našu adresu ponovno javila osoba koja traga za srodnom dušom s kojom je izgubila svaki kontakt. Riječ je o studentu 3. godine iz Karlovca s Facebook-profila Marko Horvat koji se jučer dopisivao sa studenticom arheologije putem Omeglea.
– Upoznao sam jednu studenticu, studira arheologiju u Zagrebu. Izgubio sam kontakt s njom... – govori nam student koji je, kako kaže, sada već pomalo očajan.
Navodi da studentica stanuje u Zagrebu, gdje ujedno studira već spomenuti studij arheologije. Započeli su razgovor na Omegleu i, kaže nam, super su se slagali, no tu je idilu prekinulo njegovo slučajno napuštanje razgovora. Kako bismo učinili potragu nešto jednostavnijom, doznali smo još da ona voli Božić, lampice i Advent
Vezano: Poznate nove informacije o održavanju zagrebačkog adventa!
Advent je sve bliže pa ako imate ikakve informacije koje bi studentu pomogle da potencijalnu srodnu dušu odvede u razgledavanje čarobnog božićnog Zagreba ili se pak prepoznate u opisu, javite mu se na Facebook profil na poveznici ili podijelite članak kako bismo potragu što prije priveli kraju. Tko zna, možda baš vi doprinesete uspješnom razvoju nove ljubavne priče
FOTO: PIXABAY