LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Potraga za studentskim poslom

Neobičan oglas za posao: „Po dogovoru ću ti dati priliku da me našamaraš.”

Kada dođe do nestašice poslova studenti postanu izrazito kreativni pa je tako osvanuo oglas koji se ne viđa svaki dan.

Kada dođe do nestašice poslova studenti postanu izrazito kreativni pa je tako osvanuo oglas koji se ne viđa svaki dan.

Koronavirus ostavio je mnoge bez posla, a i ptice na grani znaju da su među najteže pogođenima bili studenti jer su plaćeni samo za sate koje odrade, pa zapravo za vrijeme prvog vala pandemije nisu dobivali nikakve naknade kojima bi si platili sve ono bitno za čovjekovu egzistenciju. Nije nešto puno bolje stanje ni sada, pa je jedan student odlučio stvar uzeti u svoje ruke. 

Uz to što je ova 2020. godina bila šamar u lice, ovom studentu, čini se, nije dosta, pa traži nekoga tko će mu platiti kako bi ga dodatno našamarao i tako ispao faca pred prijateljima ili djevojkom. Nema ništa protiv toga ni da ga nalupaju cure koje žele ispasti face pred svojim dečkima, no o čemu se ovdje zapravo radi, teško je opisati, pa više saznajte u oglasu koju prenosimo u nastavku:

– Nisi agresivac i ljudi te vuku za nos? Frendovi ti se smiju iza leđa, a cura ti misli da si papak? Stanimo tome na kraj zajedno! Po dogovoru ću te uznemiravati na javnom mjestu pred ekipom ili djevojkom te ti dat priliku da me našamaraš. Imam dva metra i 110 kg, tak da, kad te cura vidi kako si kur**vit, promijenit će mišljenje. Zalijepi divu trisku i st'eraj ga u pm. Cijena po dogovoru, samo ozbiljne ponude molim.

Pitali smo studenta što ga je potaknulo na objavu ovakvog oglasa, a u odgovoru se ne krije ništa misteriozno jer mu je jednostavno bilo dosadno i, kako kaže, mislio je da bi moglo biti dost' smiješno. Oglas je do sada skupio više od 2,5 tisuće lajkova, a ako i nije urodio plodom, barem je nasmijao brojne studente. Ipak, moramo reći da se nadamo kako neće imati previše posla, bar ne ovakvoga – bit ćemo optimistični i nadati se da studente ipak čekaju bolja vremena i lakši (i manje bolan) način zarade novca! 

FOTO: PIXABAY