LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Stand-up” komedija

Nastupom na „Tjednu smijeha” Vlatko Štampar najavljuje „show” karijere

Da biste prikratili vrijeme do rujna i Štamparova nastupa kojim će obilježiti 10 godina karijere, ne propustite od 4. do 10. lipnja 2018. posjetiti „Tjedan smijeha” u zagrebačkom klubu Sax – „LAJNAP comedy tjedan”.

Da biste prikratili vrijeme do rujna i Štamparova nastupa kojim će obilježiti 10 godina karijere, ne propustite od 4. do 10. lipnja 2018. posjetiti „Tjedan smijeha” u zagrebačkom klubu Sax – „LAJNAP comedy tjedan”.

Nakon dvije godine rasprodanih showova u Zagrebu poznati međimurski komičar Vlatko Štampar najavljuje veliki nastup karijere. Stand-up comedy special pod nazivom Fala kaj ste došli održat će se 22. rujna 2018. u KD Vatroslava Lisinskog.

Mnogobrojne Vlatkove pratitelje i ljubitelje njegova humora na velikom nastupu povodom 10 godina karijere očekuje, kako bi on rekao, Ultimativni best of karijere. Jedina stvar koju garantiramo – smijat ćete se 2 sata. Ništa više, ništa manje. Kada to on kaže, znamo da nas očekuje žestoka stand-up comedy večer uz najbolje fore iz svakog od njegovih rasprodanih showova Bratec je trd, Štamparska greška i Odraslost, kao i one nove kojima će oduševiti mnogobrojnu publiku.

Za nastup karijere prodaja ulaznica već je započela. Sudeći po dosadašnjem interesu za Vlatkove nastupe, nema sumnje da će se i za rujan tražiti ulaznica više.

Da biste prikratili vrijeme do rujna, ne propustite od 4. do 10. lipnja 2018. posjetiti Tjedan smijeha u zagrebačkom klubu Sax – LAJNAP comedy tjedan, gdje će Štampar nastupiti kao dio najpopularnijeg domaćeg stand-up kolektiva. Ove je sezone on zajedno s Aleksandrom Curać Šarić, Tomislavom Kozačinskim, Sašom Turkovićem i Goranom Vugrincem nasmijao više od 10 000 ljudi u preko 60 predstava u Zagrebu i diljem Hrvatske. Kako kažu, prije odlaska na ljetnu pauzu donose nešto posebno za sve svoje fanove. Sedam dana, sedam showova za pamćenje pružit će publici priliku za smijeh o gotovo svim temama svakodnevice u kojima će se sigurno prepoznati, počevši od novog showa Crnjaci i ostale zločeste fore, nakon kojeg slijede nastupi svakog komičara pojedinačno.

Vlatko Štampar će tako svojim dobro poznatim showom Štamparska greška još jednom zahvaliti fanovima na uspješnoj sezoni i najaviti novu koju počinje njegovim nastupom karijere u Lisinskom 22. rujna 2018. Njegove fore, kojima ćete se smijati prepričavajući ih cijelo ljeto, ne propustite poslušati ove srijede, 6. lipnja 2018. od 20 sati u Saxu kako biste pripremili dozu smijeha koja će vas držati do rujna.

FOTO: BAGADODO