LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Program za mlade

Narednih dana u Klubu Zona: besplatni popravci bicikla, izrada nakita, igranje šaha

Ove će se srijede u Klubu Zona održati Biciklopopravljaonica, u četvrtak radionica osnova izrade nakita, u subotu Šahovsko popodne. Sudjelovanje je besplatno.

Ove će se srijede u Klubu Zona održati Biciklopopravljaonica, u četvrtak radionica osnova izrade nakita, u subotu Šahovsko popodne. Sudjelovanje je besplatno.

Klub za mlade Klub Zona program u listopadu završava još jednim subotnjim Šahovskim popodnevom. Prije toga će se u srijedu održati i Biciklopopravljaonica te u četvrtak radionica osnova izrade nakita.

– Već šest sezona u programu Kluba Zona održava se Biciklopopravljaonica. Prve i posljednje srijede u mjesecu od 17 do 20 sati volonteri besplatno popravljaju manje kvarove na biciklima te bicikle čine sigurnijima i funkcionalnijima. Radionica osnova izrade nakita još je jedna u nizu kreativnih radionica četvrtkom u 18:30. Sudionici će ovog puta, osim što će upotrebom kliješta i perli steći osnovna znanja o izradi novog nakita, imati priliku i popraviti stari nakit koji su slobodni donijeti na radionicu. Šahovska popodneva održavaju se svake dvije subote od 18 do 20 sati i prilika su za druženja uz razgovore o šahu, analize mečeva i šahovske partije. – najavljuje posljednja listopadska događanja Goran Biličić, voditelj Kluba Zona

Istaknuo je da se sva događanja održavaju uz pridržavanje aktualnih epidemioloških mjera. Sudjelovanje je besplatno, ali je potrebno rezervirati mjesto na stranici Klubzona.net.

FOTO: PIXABAY