LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Muški kriteriji

Napao djevojke koje putuju jer su „u 99% slučajeva promiskuitetne”; na meti i Erasmus studentice

Autor objave primijetio je kako su djevojke koje puno putuju, citiramo, u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe, a zbog toga, ističe, njemu nisu nikakav materijal za vezu. 

Autor objave primijetio je kako su djevojke koje puno putuju, citiramo, u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe, a zbog toga, ističe, njemu nisu nikakav materijal za vezu. 

Da jedni o drugima nekad imamo predrasude na temelju apsurdnih kriterija pokazuje i nedavno objavljeno mišljenje jednog muškarca iz regije na stranici Ispovesti.

Naime, autor objave primijetio je kako su djevojke koje puno putuju, citiramo, u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe, a zbog toga, ističe, njemu nisu nikakav materijal za vezu. 

Smeta mu i kad djevojke imaju puno fotografija sa studija u inozemstvu

– Kada vidim da djevojka ima mnogo fotografija sa putovanja i studiranja u inozemstvu na Instagramu, odmah mi se pale crvene lampice u glavi i takva mi ne dolazi u obzir za bilo šta dugoročno. Bez obzira koliko je lijepa – napisao je, sasvim ozbiljno. 

Njegovo mišljenje naišlo je na još apsurdniji broj ljudi koji to odobravaju: naime, 578 284 osobe (u trenutku pisanja teksta) ga odobravaju, dok ga 12 207 osoba osuđuje. 

Komentar koji je naišao na najviše odobravanja također kritizira studentice koje putuju, ali i one koje su članice studentskih organizacija. 

– Poznajem jednu takvu. Bila je na Erasmusu, bila je u dvije studentske organizacije preko kojih je putovala skoro svaki mjesec negdje itd. Znam da se na svakoj studentskoj žurci smuva s nekim, ponekad i sa više njih za večer. U pravu si i razumijem te. – glasi komentar. 

Neki su, međutim, istaknuli i da su ovakve predrasude rezultat osobnih kompleksa autora objave. 

– Momak, očigledno imaš kompleks biti sa ženom koja je proputovala svijet a ti nisi, i to te čini manje vrijednim od nje, a svi znamo da balkanski muškarci ne mogu podnijeti da žena bude bolja ili uspješnija od njih jer ih to udara direktno na njihov ego. Pa tražiš razloge da omalovažiš žene koje vole putovati, i stavljaš ih sve u isti koš, što dovodi do toga da nisi zreo muškarac sa ispravnim razmišljanjem, već klinac koji pokušava omalovažiti žensku populaciju. – glasi jedan od komentara. 

FOTO: UNSPLASH