LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncerti u Zagrebu, Splitu i Rijeci

Najžešće izdanje „punk-rock” Tuluma predvodit će Hladno pivo

Mile i dečki na Tulum donose najbolje iz repertoara. U Zagrebu nastupaju uz Brkove i Šank, u Rijeci uz Urbana i Četvorku te Jonathan, a u Splitu uz HP, M.O.R.T. i Kišu metaka.

Mile i dečki na Tulum donose najbolje iz repertoara. U Zagrebu nastupaju uz Brkove i Šank, u Rijeci uz Urbana i Četvorku te Jonathan, a u Splitu uz HP, M.O.R.T. i Kišu metaka.

Hladno pivo, bend koji je već desetljećima u vrhu regionalne rock scene, predvodi listu izvođača prvog Tuluma. Događaj u subotu 15. listopada u zagrebački Dom sportova uz njega dovodi Brkove i Šank.

 Najbolji tulum kojeg se ne sjećamo je bio s ekipom iz kvarta. A kada mi netko spomene Brkovi i Šank, prvo mi na pamet pada dobar tulum u 'backstageu'! Preduvjet za dobru zabavu su mala očekivanja, dok dobar tulum uglavnom završava prerano. Ali, ako želite našeg Zokija vidjeti golog u štiklama na konju, dođite u Dom sportova! poziva na najbolji tulum Mile Kekin iz Hladnog piva.

Nakon Zagreba turneja se nastavlja 25. i 26. studenog u Rijeci i Splitu. Riječka dvorana Mladosti uz Pivo će čuti Urbana i Četvorku te Jonathan. Splitska Spaladium Arena dan kasnije ugostit će HP, Urbana, M.O.R.T. i Kišu metaka. Zahvaljujući aktualnom albumu Dani zatvorenih vrata, jednom od ponajboljih u karijeri, Hladno pivo je ponovno suvereno zasjelo na vrh regionalne rock scene. Čak sedam singlova skinuto je s tog izdanja, od nastupnog Vjeruj u mene do Dibidusa koji prati sjajan spot režisera Vojana Koceića.

U pripremi je i novi singl Dan oslobođenja koji bi uskoro trebao biti objavljen. Spot će se snimati u Irskoj, u Corku i Dublinu, gdje Hladno pivo ima koncerte 11. i 12. listopada, netom prije Tuluma. Tema spota je jako aktualna, a to je publika u Irskoj, točnije naši iseljenici, kao i Dan oslobođenja koji obilježava dan domovine u kojoj više nikog nema.

Na Tulum, osim novih pjesama, Mile i dečki donose najbolje iz repertoara, u setu u kojem će se naći sve od Bubašvaba naovamo. Bit će to sjajna prilika pjevati uglas neke od najvećih pjesama naših generacija, kao što su Pjevajte nešto ljubavno, Ne volim te, Zimmer Frei, Teško je ful biti kul ili Samo za taj osjećaj.

Ulaznice za zagrebački koncert možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, a na dan koncerta za 90 kuna. Za riječki i zagrebački koncert u prodaju stižu 16. listopada.

FOTO: LAA