LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Posebna ponuda za studente

Najveći hrvatski indoor laser tag centar smjestio se u Paviljonu 22 Zagrebačkog velesajma

U Paviljonu 22 na Zagrebačkom velesajmu otvorena je Laser tag arena Zagreb – najveći zagrebački i hrvatski indoor laser tag centar.

U Paviljonu 22 na Zagrebačkom velesajmu otvorena je Laser tag arena Zagreb – najveći zagrebački i hrvatski indoor laser tag centar.

Laser tag arena Zagreb smjestila se u Paviljonu 22 Zagrebačkog velesajma na površini od 2500 m2 na visini od 8 do 12 metara i može primiti 26 igrača istovremeno.

Cijena:
  • 90 kn po igraču = 60 minuta igre
  • 120 kn po igraču = 90 minuta igre.
Od kratkih laser tag Team deathmatch i Deathmatch programa do kompliciranih Tactical i Spec ops laser tag programa birajte igru od 60 minuta do 120 minuta, dan – noć! Laser tag program namijenjen je ekipi koja voli brzu igru, npr. Call of Duty uz jednostavne scenarije – pravila igre: Team deathmatch ili Deathmatch.

Radnim danom cijena za studente iznosi 70 kuna po igraču za 60 minuta, odnosno 100 kuna po igraču za 90 minuta igre!

Nude i Tactical laser tag i Spec ops laser tag – napredne programe za ekipu koja voli naprednije scenarije poput igara Domination, Battle Royale i sl. Ako odaberete Tactical laser tag u trajanju 120 minuta, igrat ćete, uz Deathmatch i Team deathmatch, i igre kao što su Domination – najsličnije King of the Hill i super zabavni zombie mod gdje pobjeđuje tim koji protivnike pretvori u svoje – zombije!

Redovna cijena za Tactical laser tag iznosi 150 kn za 2 sata igre, dok je cijena za studente radnim danom 120 kn – pokažite iksicu i to je to!

Spec ops rezerviran je za najzahtjevnije igrače u samo noćnim terminima: igra se u potpunom mraku – pitch black – najčešće Deathmatch, Team deathmatch, Battle Royale.

Redovna cijena za Spec Ops iznosi 180 kn, uz iksicu cijena radnim danom iznosi 150 kuna po igraču!

Rezervirajte na www.lasertagzagreb.hr ili 092/504-7972.

Iskustvo laser taga u Paviljonu 22 lektorice Studentskog.hr:
– Meni je bilo odlično! Inače nisam tip za takve stvari, paintball i slično, ali ovo mi je bilo genijalno! – rekla je lektorica Marta Kunić.
FOTO: LASER TAG ARENA ZAGREB