LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Gradski muzej Vinkovci

Najoriginalniji oglas za posao: „Iskusite jesen u Vinkovcima iz rupe u zemlji”

Studenti iz Vinkovaca željni posla imat će priliku doživjeti jesen u Vinkovcima na način na koji vjerojatno nitko do sada nije.

Studenti iz Vinkovaca željni posla imat će priliku doživjeti jesen u Vinkovcima na način na koji vjerojatno nitko do sada nije.

Kopoidno!!! Rupatastično!!! – na Facebook stranici Potpuno neslužbena stranica Gradskog muzeja Vinkovci osvanuo je urnebesni oglas za posao koji nas je osvojio na prvu, a vjerujemo da ni vas neće ostaviti ravnodušnima.

Iako su već našli studente za rad, pa oglas više nije aktivan, uz njihovo smo ga dopuštenje svejedno odlučili objaviti jer će možda poslužiti drugim poslodavcima da osmisle nešto kreativno. Kako ne bismo propustili prenijeti to na pravi način, oglas prenosimo u cijelosti: 
–  KOPOIDNO!!! RUPATASTIČNO!!! Volite kopati? Volite kopati rupe u zemlji? Volite kopati rupe u zemlji i biti plaćeni za to? Volite kopati rupe u zemlji, biti plaćeni za to i imate studentska prava? Volite kopati rupe u zemlji, biti plaćeni za to, imate studentska prava i imate online predavanja ili se faks još nije skroz zahuktao? Onda ste prava osoba za prijaviti se za istraživanja koja će GMVK (mi) provoditi u Ulici Matije Gupca i obnoviti zalihe džeparca utrošenog na lunaparku! Javiti se ovdje. Iskusite jesen u Vinkovcima iz rupe u zemlji!

P.S. Prihvaćamo isključivo studente iz Vinkovaca i okolice –  ne plaćamo smještaj i putne troškove.
Vinkovačke jeseni su prošle, no čini se da će studenti koji su se prijavili na oglas ipak doživjeti još jednu dimenziju jeseni u Vinkovcima i ne sumnjamo da im neće biti dosadno!
FOTO: PIXABAY