LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarni stand-up

„Najbolji za najbolje” – nastup najpopularnijih komičara u gradu za stipendije mladih

Ako trebate dobar povod za odlazak u Lisinski, humanitarni nastup stand-up komičara koji će vas svojim različitim stilovima, temama i formama nasmijavati cijelu večer, prava je zgoda. Završite nedjeljnu večer 18. studenoga 2018. uz zarazan i ujedno dobrotvoran smijeh.

Ako trebate dobar povod za odlazak u Lisinski, humanitarni nastup stand-up komičara koji će vas svojim različitim stilovima, temama i formama nasmijavati cijelu večer, prava je zgoda. Završite nedjeljnu večer 18. studenoga 2018. uz zarazan i ujedno dobrotvoran smijeh.

Rotary Club Zagreb Metropolitan u nedjelju, 18. studenoga 2018, organizira humanitarnu večer Najbolji za najbolje na kojoj će u KD-u Vatroslava Lisinskog nastupiti popularni stand-up kolektiv LAJNAP Comedy, koji čine Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec. Prihodom od ulaznica te večeri najjačih fora financirat će se stipendiranje školaraca i studenata slabijega imovinskog statusa i deficitarnih zanimanja u Hrvatskoj. Radi ostvarenja toga humanitarnog cilja prvi će se put iste večeri okupiti svih pet komičara i zajedno nastupiti što je dodatan razlog zašto to događanje ne biste trebali propustiti.

– Stand-up scena u Hrvatskoj sve je kvalitetnija, a lajnapovci su pokazatelj da je, uz profesionalan i odgovoran pristup ovoj profesiji, od nje moguće živjeti. – ističu Goran Vugrinec Goc i Vlatko Štampar.

Prisjećajući se svojih mladenačkih dana, i sami su svjesni problema s kojima se mladi danas susreću: nezaposlenost, besperspektivnost, nerazumijevanje. Stoga skorašnjim nastupom, darujući svoje vrijeme i talente, žele nasmijati prepunu dvoranu i na taj način doprinijeti stipendiranju učenika i studenata. S obzirom na razdoblje u godini u kojem se organizira taj nastup, dio prihoda namijenjen je i mladima s područja Vukovara. Zajednička je želja rotarijanaca i lajnapovaca potaknuti i motivirati mlade da ustraju u svojim naumima i uporno slijede svoje snove, čak i kad se čine nemogućima.

Rotary klub Zagreb Metropolitan započeo je s radom u veljači 2015. i iza sebe već ima nekoliko uspješnih projekata. Sada je, nakon uspješne večeri stand-upa Pinta smijeha, s komičarima LAJNAP Comedyja odlučio otići korak dalje i napuniti Lisinski te tako osigurati stipendije za mlade. To je ujedno prilika za obilježavanje 90 godina rotarijanstva u Hrvatskoj. Rotary je međunarodno udruženje osoba iz stručnog i poslovnog života koje se posvećuju humanitarnim ciljevima te cijene i promiču visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu, želeći svojim aktivnostima mijenjati društvo.

FOTO: BAGADODO