LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Elektronička glazba

Na novi festival u Hrvatskoj, #WELOVESOUND, stižu velika svjetska DJ imena

– Zagrebu donosimo novu energiju. Prvi dani lipnja od ove će godine biti rezervirani za vrhunski zvuk, plesnu energiju i nešto što Zagreb dosad nije imao prilike iskusiti. Dovodimo najveće zvijezde svjetske „underground“ scene. – ističe Dalibor Oliver Zjačić.

– Zagrebu donosimo novu energiju. Prvi dani lipnja od ove će godine biti rezervirani za vrhunski zvuk, plesnu energiju i nešto što Zagreb dosad nije imao prilike iskusiti. Dovodimo najveće zvijezde svjetske „underground“ scene. – ističe Dalibor Oliver Zjačić.

Hrvatska je domaćin međunarodnom festivalu #WELOVESOUND. Tim koji stoji iza jednog od najcjenjenijih svjetskih glazbenih događaja, Sonus, uz podršku Grada Zagreba pokreće novi festival koji će se održati 2. i 3. lipnja u Zagrebu. U dvama nas festivalskim danima očekuju gostovanja vodećih svjetskih zvijezdi elektroničke glazbe. Veliki open air događaj održat će se na prostoru ŠRC-a Mladost na Savi, a pratit će ga partiji u vodećim zagrebačkim klubovima kao što su Johann Franck, Opera, Boogaloo i The Best.

– Zagrebu donosimo novu energiju. Prvi dani lipnja od ove će godine biti rezervirani za vrhunski zvuk, plesnu energiju i nešto što Zagreb dosad nije imao prilike iskusiti. Dovodimo najveće zvijezde svjetske underground scene. Vjerujemo kako ćemo već ove godine imati nekoliko tisuća posjetitelja, a želja nam je da Festival iz godine u godinu raste! – rekao je Dalibor Oliver Zjačić iz tvrtke Sonus.

Na prvom izdanju #WELOVESOUND festivala među prvim su potvrđenim izvođačima DJ zvijezde Loco Dice, Timo Maas, Chris Liebing, tINI te ljubimci domaće publike Felver i Jogarde. Upravo su navedeni DJ-evi sinonim za vrhunske partije koje prate posebna produkcija i zvuk. Njihovi nastupi diljem svijeta rasprodani su, a obožavaju ih i brojne svjetske zvijezde. Primjerice, nastupi Loco Dicea u klubu Amnesia na Ibizi cijelo su ljeto rasprodani, dok je Timo Maas široj javnosti poznat po uspješnoj suradnji s Madonnom.

– Grad Zagreb širi svoju ponudu. Ovim Festivalom obraćamo se novim gostima – već preliminarni interes za Festival pokazuje da će ovo biti jedan od najvažnijih glazbenih događaja ovog proljeća i ljeta u Zagrebu. Grad je otvoren za sve ljubitelje ovakve glazbe koja preuzima primat u svijetu i drago nam je da postajemo novo svjetsko odredište kad je zabava u pitanju! – izjavio je pročelnik za kulturu Grada Zagreba Ivica Lovrić.

Hrvatsku će na #WELOVESOUND festivalu, između ostalih, predstavljati ljubimci domaće publike DJ-evi Jogarde i Felver, koji je na predstavljanju u kavani Johann Franck rekao:

– Zagrebu je nedostajao upravo ovakav Festival koji je fokusiran isključivo na elektroničku glazbu. Posebno je važno da je prilika dana hrvatskim DJ-ima! –

Foto: Select PR

Festival koji glazbom širi dobre vibracije dio prihoda od prodanih ulaznica darovat će zakladi Znanje na djelu koja spaja obrazovni i poslovni svijet, pomaže mladima da stječu praktična znanja i dobiju uvid u svijet gospodarstva. Od ovog ponedjeljka ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr.

Predstavljanje Festivala podržali su glumac Miran Kurspahić, dizajnerski dvojac ELFS, manekenke Nives Vinčić i Kim Kosanović, PR guru Ranko Vučinić, dok nas je kroz predstavljanje vodila Lana Borić, glasnogovornica #WELOVESOUND festivala i regionalna PR menadžerica Sonus festivala. Najavila je DJ zvijezde:

DJ Loco Dice poznat je po spajanju različitih perspektiva s delikatnim osjećajem za zvukove i reflektivnu atmosferu, temeljenom na čvrstom ritmu inspiriranom hip-hopom. Svirao je za brojne izdavačke kuće, među kojima su i Cadenza te Cocoon. Posljednjih su godina zapaženi njegovi hitovi Phatt Dope Shit, MeninaBrasiliera i Seeing ThroughShadows. Njegovi nastupi na večeri Hyte u klubu Amnesia na Ibizi rasprodani su tijekom cijele ljetne sezone. Ovog vikenda jedan je od rezidenata prestižnog i najvećeg njemačkog festival underground glazbe Timewarpa.

Chris Liebing DJ je, producent i radijski voditelj te pokretač izdavačkih kuća CLR i Spinclub Recordings. Karijeru je počeo ranih 90-ih, jedan je od pionira korištenja digitalne tehnologije za stvaranje kreativnih glazbenih rješenja, a danas je jedan od najtraženijih svjetskih DJ-a. Redovito svira na Ibizi, a nastupao je s velikanima kao što su Carl Cox, Marco Carola, DJ Rush i Speedy J.

Timo Maas njemački je DJ s više od 35 godina iskustva. Već 15 godina redovito svira na legendarnom program Circoloco u klubu D10 na Ibizi. Surađivao je sa svjetskim zvijezdma kao što su Madonna, Depeche Mode, Fatboy Slim, Muse i Kelis, a surađivao je čak i s legendarnim Beatleom Paulom McCartneyem.

tINI je jedna od najcjenjenijih ženskih DJ-ica techno i house glazbe. Od prvih nastupa 2003. u rodnom Munchenu do nastupa u Usuhai klubu na Ibizi tINI se istaknula jedinstvenim stilom kojim je privukla pažnju velikih majstora. Tijekom karijere surađivala je s Loco Diceom i bila pratnja Marcu Caroli na njegovoj svjetskoj turneji.

Više informacija o možete pronaći na službenoj festivalskoj Fecebook stranici.

FOTO: SELECT PR