LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zaboravljena glazba

Mrtvo hitovlje najavljuje vožnju kroz blistavu prošlost u Katranu

DJ dvojac Mrtvo hitovlje priprema bezvremensku, bezžanrovsku, nostalgičnu, plesnu i raspjevanu večer u Katranu ovog petka.

DJ dvojac Mrtvo hitovlje priprema bezvremensku, bezžanrovsku, nostalgičnu, plesnu i raspjevanu večer u Katranu ovog petka.

Museum Katran jednom mjesečno čupa preminule hitove koji su nekoć žarili i palili, a sada su gotovo zaboravljeni. DJ dvojac Mrtvo hitovlje ponovno nastupa ovog petka, 3. ožujka.

Oni koji su upoznali ovaj dvojac znaju da vrti sve ono što ste skoro zaboravili da postoji, a još uvijek vam priziva osmijeh na lice i slatke uspomene. Naravno, naći će se raznovrsnih must play hitova. Tako možete očekivati bezvremensku, bezžanrovsku, nostalgičnu, plesnu i raspjevanu večer u ovom klubu.

Mrtvo hitovlje otkriva što sprema:

– Ništa novo, ništa što već niste čuli, dapače, čuli ste! –

Selekcija hitova ili bolje reći vožnja kroz blistavu prošlost domaće i strane glazbene scene svih glazbenih pravaca je spremna. Na vama je samo da dođete. Ulaz je dozvoljen starijima od 21 godine i besplatan je do ponoći. Nakon toga cijena za studente uz predočenje x-ice iznosi 19,99 kuna. Očekuje vas i Happy Hour Cuganje, odnosno do ponoći za jedno plaćeno piće dobijete dva.

Više informacija potražite na Facebook događaju.

FOTO: FACEBOOK