LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
‚‚Noć bez granica"

Moslavačka noć ovog četvrtka u Roku

Da bi svi zainteresirani mogli doći na veliku zabavu, organizatori su unajmili autobus koji će voziti iz Moslavine direktno u Zagreb.

Da bi svi zainteresirani mogli doći na veliku zabavu, organizatori su unajmili autobus koji će voziti iz Moslavine direktno u Zagreb.

Moslavački studenti doći će na svoje u četvrtak navečer. Osma Moslavačka noć pod sloganom ‚‚Noć bez granica" u organizaciji Udruge moslavačkih studenata održat će se u Klubu Roko, a posjetitelje će zabavljati Tamburaški sastav Modri biseri, JOKS Band i DJ Juky.

Da bi svi zainteresirani mogli doći na veliku zabavu, organizatori su unajmili autobus koji će voziti iz Moslavine direktno u Zagreb. Polazak je oko 21 sat, a povratak je planiran rano ujutro nakon zabave, oko 4.30 sati. Sva pitanja vezana uz prijevoz mogu se postaviti u inboks Facebook stranice Moslavačka noć ili na telefonski broj 098/99-46-509. Cijena povratne karte je 20 kuna. 

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 20 kuna u pretprodaji, a u četvrtak će na ulazu u Roko koštati 30 kuna. Možete ih kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Zagreb: Club ROKO
Kutina: INDEKS, GOLD, PEPI, BACCHUS, TABOO
Popovača: DINO, LANTERNA
Križ: MALI PUB
Novoselec: AMFORA
Čazma: FOKUS
Ivanić-Grad: ROCKY
Garešnica: NAZARETH
Studentski centar Zagreb: 13.03. – 15.03. (pon – sri) od 11 do 16 sati