LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tehnološko čudo koje si možete priuštiti

Mobitel koji je čista desetka – saznaj jesi li sretni dobitnik/ca!

Želite mobitel koji je lijep, ima brutalnu prednju i stražnju kameru, kojem baterija traje toliko dugo da zaboravite gdje vam je punjač i koji ima ekran s prikazom više od milijarde boja?

Želite mobitel koji je lijep, ima brutalnu prednju i stražnju kameru, kojem baterija traje toliko dugo da zaboravite gdje vam je punjač i koji ima ekran s prikazom više od milijarde boja?

Prva stvar koju uzmete u ruku kad otvorite oči vjerojatno je mobitel. Tada ga možda baš i ne volite jer gasite alarm, a uglavnom biste radije nastavili spavati nego ustali. Ali s druge strane, ne možete (a i ne trebate) zamisliti život bez njega. Tehnologija čini čuda i to treba iskoristiti na najbolji mogući način, a upravo jedan od naših čitatelja ili čitateljica može iskusiti najnovijju tehnologiju HONOR 90 Lite mobitela, kojeg su mogli osvojiti sudjelovanjem u nagradnoj igri. Natječaj je završio u srijedu 25. listopada, a pobjednika pronađite na kraju članka.

Nema veće sreće nego listati fotke na mobitelu i prisjećati se izlazaka, druženja i svih radosnih trenutaka s prijateljima. Ili kad je vani ružno vrijeme, u dva klika naručiti dostavu hrane i uživati u toplini doma. Ili jednostavno u bilo kojem času nazvati ljude do kojih vam je stalo, razgovarati video pozivom s onima koji su daleko…
 

Kamera kao stvorena za selfije


Ali 'ajmo sad iskreno, koliko ste se puta pitali: „Zašto selfie kamera na mobitelima nije barem upola dobra kao stražnja?“ jer fotke (pogotovo iz izlaska) izgledaju kao da vas je netko kistom slikao. Koliko puta ste tražili utičnicu u lokalima, knjižnicama ili bilo gdje jer baterija iscuri za čas? Koliko puta ste pomislili zašto morate printati ove skripte i kako bi bilo dobro da možete normalno čitati i učiti s mobitela bez da vas boli glava od ekrana? Koliko ste puta poželjeli „Ajme da barem mogu uslikati ovaj prizor onako kako ga i vidim?“. A sad šok i nevjerica – postoji mobitel koji će vam sve to omogućiti i koji si možete priuštiti.

Možete li zamisliti spektar od više od milijardu boja? Jesen je u punom jeku, a najšarenije krošnje stabala idealna su prilika za isprobati novu kameru pa smo to i učinili i otišli u šetnju. I zaista je brutalna, vidite svaku nijansu svakog lista na fotki na svom mobitelu. No, koliko god je stražnja kamera vrhunska, ništa lošija nije ni prednja. Selfiji izgledaju wow (i na dnevnom i na umjetnom svjetlu)! Gotovo ne primijetite razliku u odnosu na stražnju kameru.
 

Zaboravite na printanje skripti


Ekran ovog mobitela također je posebna priča. Simulira prirodno svjetlo kako bi ublažilo umor očiju. Plus, filtrira plavo svjetlo kako ne bi narušavao kvalitetu vašeg sna (kad smo rekli da tehnologija čini čuda na ovo smo mislili). I to funkcionira do te mjere da možete knjigu čitati na mobitelu bez da vam se oči krenu sušiti ili suziti.

Navečer, kad sklonite mobitel ne osjećate se razbuđeno jer zaslon prilagođava temperaturu boje za svaki pojedinačni kadar. Zvuči kao kvantna fizika, ali baš je premoćno iskustvo. A baterija, e ona traje toliko da ćete često zaboraviti gdje ste zadnje ostavili punjač. Moramo priznati da je zaista veliko olakšanje skinuti ujutro mobitel s punjača i ne misliti tijekom dana hoće li nestati baterije i gdje ga usput puniti.

I uza sve to, uređaj je elegantan, lijep i „sjeda“ u ruku kao saliven. Ne klizi čak ni kad pokušavate napraviti blesavi horizontalni selfie u gužvi s ekipom (isprobano!). HONOR 90 LITE je čista desetka! Snimaj, fotkaj, čitaj, uči – jedan uređaj koji ti sve to omogućava u top kvaliteti.
 

Rezultati nagradnog natječaja


Nas je HONOR 90 LITE  oduševio, a stručni žiri našeg nagradnog natječaja zadivljen je kreativnošću dobitnika Tomislava Klarića iz Zagreba. Čestitamo na novom mobitelu iz HONOR N serije i vjerujemo da će te pratiti na svakom koraku tvog studentskog života  – možeš biti bezbrižan jer ti se baterija neće isprazniti, barem ne ona na mobitelu. 

FOTO: HONOR