LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Bogati program na jezeru

Mlade nade SHOWderice obećale još jedno nezaboravno ljeto

Treće izdanje SHOWderice održava se od 22. do 23. srpnja na jezeru Šoderica. Organizatori najavljuju mnoštvo izvođača i zabavnih aktivnosti.

Treće izdanje SHOWderice održava se od 22. do 23. srpnja na jezeru Šoderica. Organizatori najavljuju mnoštvo izvođača i zabavnih aktivnosti.

Studenti i mladi aktivno rade na novoj SHOWderici. Projekt koji je oživio jezero Šodericu ide u treću godinu te polako raste kvalitetom i brojem uključenih. Udruga sportske rekreacije podravskih studenata osvježila je organizacijski tim s prošlogodišnjim volonterima. Mlada krv daje nove ideje. Ovo nije samo festival za zabavljanje, već i za skupljanje iskustva i aktiviranje mladih.

Ove godine datum održavanja je malo pomaknut pa se neće održavati zadnjeg tjedna u srpnju već predzadnjeg, odnosno od 22. do 23. srpnja. Subota je rezervirana za dnevna događanja. Igrat će se natjecateljski jedan od jačih turnira u sjeverozapadnom djelu Hrvatske – odbojka na pijesku. Priprema se još niz različitih zabavnih turnira koje će organizatori početi uskoro objavljivati.

Večernji program ove godine ima krov nad glavom. Zadnje dvije godine, a posebice zadnje godine obilježile su kiše pa su se organizatori uz pomoć Pana odlučili pobrinuti da svi ostanu na suhom. Iako, što je festival bez malo kiše?

Foto: SHOWderica

SHOWderica će ove godine ugostiti mnogo izvođača i aktivnosti, a da se nadoknadi prošla godina, opet je pozvan atraktivan Rave Ann – party kombi koji će biti smješten u kampu i održavati zabavu do jutra. Petak će ponovno obilježiti Trash party. Bogati program s nezaobilaznim Beerpongom obećaje odlično ljeto na Šoderici.

FOTO: SHOWDERICA