LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert u Fabrique Pubu

Marko Tolja Splićanima priča glazbenu valentinovsku priču

U splitskom Fabrique Pubu Marko Tolja će povodom Valentinova održati koncert. Osim glazbe, posjetitelje očekuje romantična večera.

U splitskom Fabrique Pubu Marko Tolja će povodom Valentinova održati koncert. Osim glazbe, posjetitelje očekuje romantična večera.

Jedan od najboljih domaćih vokala za ovo će Valentinovo zabavljati Splićanke i Splićane. Romantični blagdan uz fenomenalnog Marka Tolju i njegov bend proslavit će se u splitskom Fabrique Pubu, na adresi Trg Franje Tuđmana 3.

Događaj će se održati 14. veljače u 20:00 sati. Cijena ulaznice, koja uz vrhunsku glazbu uključuje i romantičnu večeru u tri slijeda, iznosi 300 kuna. 

Marko Tolja izvanredni je glazbenik iza kojeg je deset godina karijere u kojoj je pokazao da se podjednako dobro snalazi u popu, jazzu i swingu. Dobitnik je Porina te pobjednik dvaju televizijskih show-natjecanja, Plesa sa zvijezdama i Zvijezde pjevaju. Iza njega su mnogobrojni nastupi i koncerti te tri studijska albuma Stare dobre stvari, Vrijeme briše istinu i Ljubav u boji. 

Marko predano gradi svoju glazbenu priču, pomno birajući suradnike i, sudeći po reakcijama publike i struke, vrlo je uspješan u tome. Sve aktivnosti i novosti o ovom glazbeniku pratite na službenoj Facebook stranici.

FOTO: FACEBOOK