LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljetni program za mlade

Magisna matematika za nezaboravno ljeto!

Matematika koja će ti se svidjeti i koja će ti donijeti puno više nego što uložiš! Odvaži se.

Matematika koja će ti se svidjeti i koja će ti donijeti puno više nego što uložiš! Odvaži se.

Uložiš li 15 minuta na ispunjavanje dolje navedenog upitnika, imaš mogućnost steći više od 45 poznanstava. Možda se i štogod više od poznanstva dogodi. 🙂 (Mislimo na prijateljstvo, ne?)

Uložiš li cijelog sebe punih 7 dana u MAGIS CRO program imaš mogućnost steći više od 7 malih navika koje će te sigurnim putem prevesti do vječnosti!

Uložiš li svojih 115 eura to znači: 16 eura po danu. I to kakvom danu! Danu koji uključuje: svu s ljubavlju pripremljenu spizu, smještaj prvi metar do mora, koncerte cvrčaka, najslikovitije zalaske i izlaske sunca, mogućnost stjecanja raznih radnih, umjetničkih i sportskih vještina, te ekskluzivno dijeljenje iskustava s grupicama koje prolaze različita, vrlo živa, iskustva.

Evo još malo matematike: da sad odlučiš žrtvovati pokoji sladoled i cugu s prijateljima, sigurno bi zašparao 115 eura u narednih 40 dana = zove li koga ovaj broj na ljetnu korizmu? Na neki izvanredan osobni duhovni period i osobno predanje Bogu?

Znaš, ekipa u MAGIS-u i SKAC-u ima iskustvo da se Božić, baš kao i Uskrs, za neke često dogodi upravo ljeti (bilo na Modravama, Sljemenu ili Golom otoku, bilo u Dubravi kod Splita, Krasnom ili u Osijeku).

Evo još malo magisne matematike:

  • bez žrtve nema posvećenja (dakle žrtvuj nešto za tu kotizaciju);
  • bez izlaženja iz zone komfora nema istisnkog susreta s Bogom (jer on se često javi u neugodnim situacijama: sjeti se kako je startao Mojsije ili David, pa: i sam Isus! Nakon Njega je suvišno ijedno ime više nizati, nema tome kraja… Daj budi dio tog svetačkog niza.);
  • bez otvorenosti za druge i drugačije nema guštanja u zajedništvu (A koliko je to važno pokazuje Trojstvo… Ni Bog u raju nije htio guštat bez nas, jelde. :D)

Ako te imalo golica ova magisna matematika vrijedilo bi zastati s tim i promisliti što je to izazovno za te: šutnja, kajak, bicikl, modravski alat, strpljenje koje ikonopis zahtijeva, dijeljenje iskustava… Slobodno se javi s konkretnim pitanjima Petri na koordinator@magis-cro.comili jednostavno ispuni prijavnicu: MAGIS CRO 2023, pa što bude!

A bit će to sigurno više od onog što ti očekuješ i za čim čezneš u skrovitosti svoga srca. <3

FOTO: SKAC PALMA