LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
KSET

Let3 i High5 nastupit će na Brucošijadi FER-a

Legendarni rokeri i zagrebačka „hip hop” petorka posljednji su na dugoj i raskošnoj listi izvođača koji će nastupiti na 35. Brucošijadi FER-a u KSET-u.

Legendarni rokeri i zagrebačka „hip hop” petorka posljednji su na dugoj i raskošnoj listi izvođača koji će nastupiti na 35. Brucošijadi FER-a u KSET-u.

Tradicionalno najbolji i najposjećeniji studentski tulum u gradu zaokružio je popis izvođača na svom 35. izdanju. Dosad najavljenim izvođačima na Brucošijadi FER-a, koja će se održati u subotu 12. studenoga, pridružuje se posljednjih šest izvođača.

Ovi vječiti zabavljači, istovremeno bizarni i čudni, još od 1987. godine zabavljaju publiku svojim provokativnim tekstovima, nastupima i čudnim odjevnim kombinacijama – i to bez trunke srama. O njihovom stvaralaštvu nije potrebno puno pričati – Let3 s godinama je postao jedinstvena rock atrakcija na ovim prostorima koja svakim novim nastupom pruža ultimativni umjetnički i glazbeni spektakl svima željnima dobre zabave.

Iako je njihovo stvaralaštvo počelo prije više od deset godina, oko ovih zagrebačkih repera hype se stvorio tek nedavno. Hladni, Rade Ulica, Riđi Riđ, Snajper i Žugi kriju se iza imena High5, iza sebe imaju hvaljeni album prvijenac Triestri, a ovo će im biti premijeran nastup na Brucošijadi FER-a.

ROLO je projekt tri splitska glazbenika različitih glazbenih pozadina (Leut Magnetik, Lažni Brkovi, Beta Bombe), a glazba koju isporučuju kombinacija je elektronike, punk rocka i eksperimentala. Na FER stiže i peteročlani vokalno-instrumentalni bend Rochelle Rochelle. Kako kažu za sebe, svojim uigranim glazbenim kombinacijama spremni su vratiti vjeru u rock 'n roll onima koji su odavno prestali vjerovati u njega, a mnogi bi se složili da im to dobro i ide.

Kao i prijašnjih godina, posjetitelje na Brucošijadi očekuju i projekcije filmova u kinu te samo najbolje probrani hitovi s domaće i inozemne glazbene scene na KSET Caffeu. Tu je također još jedan mladi KSET-ov kolektiv Bipiem, oformljen s ciljem širenja obzora od duba i junglea, preko klasičnog drum and bassa, pa sve do najmračnijih tonova neurofunka i dubstepa.

Ovako sada izgleda kompletan popis izvođača:

MAIN STAGE

Pips, Chips & Videoclips

Kandžija i Gole Žene

Let3

High5

From Another Mother

JeboTon Ansambl

SECOND STAGE

Otrovna Kristina

Sassja

Rochelle Rochelle

Kurve

ROLO

Plastic Knives

ELECTRO STAGE

Stereo Banana

Kotlovnica

Bipiem

BLAW:BLAW

+ KSET Caffe & kino

Ulaznice po cijeni od 65 kuna moguće je kupiti od ponedjeljka, 24. listopada u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu. Ako ulaznica ostane na dan Brucošijade, one će na ulazu iznositi 80 kuna. Brucoši FER-a svoje ulaznice mogu nabaviti po cijeni od 40 kuna, isključivo u KSET-u, uz predočenje e-indeksa.