LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Multimedijalna manifestacija u Močvari

Kuća časti koncertima, filmovima, izložbom i crtanjem grafita, a studenticu produkcije vodi do diplome

Studentica produkcije Hana Zrnčić Dim za svoj je diplomski ispit pripremila projekt Kuća časti. A kuća časti filmovima, koncertima, izložbom i crtanjem grafita u Močvari.

Studentica produkcije Hana Zrnčić Dim za svoj je diplomski ispit pripremila projekt Kuća časti. A kuća časti filmovima, koncertima, izložbom i crtanjem grafita u Močvari.

Ove subote, 26. rujna, u zagrebačkom klubu Močvara održava se jednodnevna multimedijalna manifestacija naziva Kuća časti. Osmišljena je s ciljem predstavljanja različitih umjetničkih izraza na jednom mjestu u isto vrijeme.  

Publika će u Močvarinoj dvorani u sklopu manifestacije moći gledati radove filmskih autora na temu Ulica. Cjelokupni filmski program dostupan je na poveznici

Kuća je pripremila i alternativnu koncertnu poslasticu. U dvorištu će nastupiti Jeboton Ansambl, Domagoj Šimek, Gužva u 16-ercu i Klapanx.

Na terasi će se izložiti fotografski radovi mladog umjetnika Marka Dajaka. K tome, tijekom cijelog dana dvorište kluba oslikavat će popularni ulični umjetnici Marin Remić te SARME, što će publika moći popratiti od same ideje grafita do finalnog rezultata.

Budući da kuća časti, ulaz je besplatan. Međutim, zbog propisanih epidemioloških mjera ograničen je broj posjetitelja u samome klubu.

Valja istaknuti da je ovaj projekt diplomski ispit studentice produkcije Hane Zrnčić Dim na Akademiji dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, a organiziran uz potporu Minstarstva kulture i medija RH, Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu i Studentskog centra u Zagrebu. Dodatne informacije nalaze se na službenom Facebook eventu

FOTO: PR FOTO