LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kviz općeg znanja

KOZa vas poziva na igru

Iskušajte svoje znanje u novoj KOZi 9. travnja u 18.30 sati. Prijavite se što prije jer je broj mjesta ograničen.

Iskušajte svoje znanje u novoj KOZi 9. travnja u 18.30 sati. Prijavite se što prije jer je broj mjesta ograničen.

U subotu 9. travnja, u prostoru Rockers Cluba u Savskoj ulici u Zagrebu, održat će se nova KOZa. Kviz počinje u 18.30 sati, a program će voditi Goran Vugrinec Goc.

Kao i dosad, ovaj kviz općeg znanja sastojat će se od dobro vam poznatih pet kategorija. Opći kaos nudi dvadeset pitanja općeg znanja iz svih mogućih i nemogućih područja. Sofijin izbor donosi vam osam kategorija od kojih će sretni natjecatelji moći izabrati na kojih ćete četiri morati odgovarati.

Multimedijalna kaljuža od vas će zahtijevati prepoznavanje filmova, videoigara, glazbenih spotova, izvođača, pjesnika, književnika i TV ličnosti, a u Asocijacijama vas čekaju nove dvije osobe čiji ćete identitet morati odgonetnuti nakon što otkrijete koje smo vam hintove pripremili. Točno u podne rezervirano je za dvije najbolje plasirane ekipe, a sastoji se od brzopoteznog rešetanja u stilu Najslabije karike ili Potjere.

Sve zainteresirane pozivamo da svoje ekipe što prije prijave na koza@fak.hr, SMS-om na broj 091 1179 329 ili putem ove online prijavnice. Ulaz se naplaćuje 20 kuna po natjecatelju. Požurite jer je broj mjesta ograničen.

 

FOTO: FACEBOOK