LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dani piva

Karlovac se uskoro pretvara u mjesto susreta ljubitelja dobre zabave

Donosimo vam cjelokupan program ovogodišnjih Dana piva u Karlovcu

Donosimo vam cjelokupan program ovogodišnjih Dana piva u Karlovcu

Od 26. do 30. kolovoza Karlovac će biti mjesto susreta za sve ljubitelje dobre zabave, koje nema bez još bolje glazbe. Svi koji su do sad posjetili Dane piva uvjerili su se da Karlovac uvijek osigura nezaboravni doživljaj. Uz već ranije najavljene izvođače, Gibonnija, Vannu, Urbana i Vatru, Dani piva potvrdili su i dolazak Hladnog piva, Borisa Štoka, Crvene jabuke, Daleke obale, grupe Denis & Denis, Buđenja, Pocket palme i Podočnjaka, a posjetitelje će oduševiti i bogata gastro i pivska ponuda, kao i brojne druge aktivnosti kojih nikad ne manjka u gradu na četiri rijeke.

U petak, 26. kolovoza na Dane piva u Karlovcu, uz već potvrđen nastup Gibonnija, stiže pop rock sastav Buđenje koji je ove godine predstavio svoj novi album „Brudet“ na kojem gostuju brojne kolege te su tako potvrdili kako su jedni od nositelja domaćeg mainstream popa. Osim već najavljenih Urbana i Vatre, u subotu 27. kolovoza na 35. Dane piva dolazi sve uspješniji synth-pop trio Pocket palma koji ne prestaje nizati odlično prihvaćene albume, kako od publike, tako i od kritike. Nakon vrlo uspješnog debitantskog albuma, 2021. predstavljaju i drugi pod imenom "Atomi", koji je svojom zrelošću zacementirao mjesto ovog trija na regionalnoj sceni.

U nedjelju 28. kolovoza, na pozornici Dana piva nastupit će Boris Štok, dobitnik nagrade Porin za najbolji album alternativne glazbe, „Ispod kože“ objavljen 2018. godine. Ovaj inovativni riječki glazbenik surađuje s brojnim renomiranim i nagrađivanim glazbenicima, kao pjevač, autor tekstova i koautor glazbe. Nakon Borisa Štoka na pozornicu Dana piva dolazi splitska grupa Daleka obala koja će Karlovčanima predstaviti presjek hitova bogate karijere, koje publika uvijek s radošću dočeka.

U ponedjeljak, 29. kolovoza Crvena jabuka, koju ne treba previše predstavljati, zapalit će Karlovac hitovima koji žive još od davne 1985. godine. Od samog početka Crvena Jabuka je ostavila brojne istaknute pjesme i albume na kojima su odrastale mnoge generacije, a cijeli niz se nastavio i do danas albumima i kompilacijama. Uz Crvenu jabuku, publiku će taj dan zabavljati i grupa Denis & Denis koja ove godine slavi 40. godina postojanja. Prvi album "Čuvaj se" objavljen je 1984. godine dostigao je zlatnu tiražu kao i drugi album "Ja sam lažljiva" objavljen 1985. godine. Nakon pauze i ponovnog pokretanja grupe 2012. grupa nastupa u svom originalnom sastavu.

Otvorene prijave za 29. Filmsku reviju mladeži i 17. Four River Film Festival


U utorak, 30. kolovoza, na velikom finalu Dana piva, nastupit će Podočnjaci, mladi sastav iz Kutine čija je glazba fuzija različitih žanrova s naglaskom na trap i pop, a pažnju javnosti zadnjih su godinu dana uhvatili pjesmama “Pozeru”, “Šiške” i “Papuče”.

U naletu vlaka u Karlovcu poginula 22-godišnja djevojka


Nakon mladih nada, pozornicu preuzima Hladno pivo. Ovaj zagrebački bend svoj prvi koncert odsvirao je još 1988. godine, a tijekom godina postao jedan od najpoznatijih  hrvatskih bendova impresivne karijere. Hladno pivo uspjelo je progurati punk rock na vrhove top lista, iskrojiti glazbenu povijest kompletne regije i underground zvuk izvući iz klubova u dvorane i na stadione. Jurnjavu kroz uspješnih 35 godina karijere Hladno pivo će obilježiti na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu uz neke od najvažnijih pjesama karijere poput “Fur immer punk”, “Zimmer frei”, “Politika”, “Teško je ful biti kul”, “Samo za taj osjećaj” i ”Ne volim te”.

Dane piva organizira Grad Karlovac, Karlovačko je generalni sponzor, a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i tvrtka Mladost d.o.o. Karlovac.

U Karlovcu teško ozlijeđeno dijete koje se popelo na vagon teretnog vlaka


Svi programi na Danima piva Karlovac besplatni su za sve posjetitelje. Više informacija o 35. Danima piva možete pronaći na službenoj stranici festivala te na Facebook i Instagram profilima Dani piva Karlovac.

FOTO: PRESS