LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
EXITGAMES ESCAPE ROOM

Iskoristite posljednji Teslin izum kako biste spasili svijet od jurećeg asteroida

Tim društvene suradnje Studentskog.hr našao se u Teslinom laboratoriju. Uspjeli smo sastaviti njegov posljednji izum i sačuvati čovječanstvo od sigurnog uništenja. Imate samo sat vremena, usudite li se i vi pokušati?

Tim društvene suradnje Studentskog.hr našao se u Teslinom laboratoriju. Uspjeli smo sastaviti njegov posljednji izum i sačuvati čovječanstvo od sigurnog uništenja. Imate samo sat vremena, usudite li se i vi pokušati?

Ako želite unijeti novost u provođenje slobodnog vremena i pojmu društvene igre dati potpuno novo značenje, ovo je zasigurno avantura za vas.  Na putu će vam pomagati jedan od najvećih umova u povijesti čovječanstva – Nikola Tesla. Teslino nasljeđe igra je bogate scenografije pomiješane s brojnim zagonetkama te zorno dočarava svijet u kojem je živio ovaj briljantni znanstvenik. Ključ preživljavanja čovječanstva nalazi se u vašim rukama, a imate samo sat vremena. Što ćete učiniti? Ako se usudite pokušati, rezervirajte termin u ExitGamesu. Imajte na umu, može vas biti do 7 u timu, a na raspolaganju imate 60 minuta. 

– Od trenutka kada smo kročili u sobu u potpunosti smo promijenili način na koji gledamo na stvari oko sebe. Uspješno smo pronašli znanstvenike u sebi i riješili svaku zagonetku. Ponekad je bilo malo hektično, ali vrlo korisno za naš tim. –

FOTO: Studentski.hr

Zaronite u ovaj jedinstven svijet te iskušajte novi koncept provođenja vremena na zabavan i edukativan način koji razvija kognitivne vještine, potiče kreativnost i promiče timsku duh. 

– Bilo je super. U početku smo bili skroz zbunjeni i pogubljeni, ali nam je s vremenom išlo sve bolje i vidjelo se kako smo dobar tim. Zadaci i tragovi su jako zabavni, ali i varljivi. Najvažnije je da znamo nabrojati redoslijed planeta od sunca i da smo spasili svijet. –

Ako ipak niste spremni nositi teret spašavanja svijeta na svojim leđima, pokušajte riješiti ubojstvo i otkrijte opasnu tajnu Grofice iz Petrinjske ulice. Za one koje zanima što povezuje Tita s JFK-om te što su skrivali nekada najmoćniji ljudi na svijetu, spremna je avantura pod nazivom projekt G.A.R.Y.

Više informacija saznajte na webu i Facebook stranici

FOTO: STUDENTSKI.HR