LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Virtualno druženje

Info caffe: O volontiranju u europskim zemljama i provođenju projekata iz prve ruke

Info zona najavljuje predstavljanje dvaju projekata solidarnosti. Svoja će iskustva iznijeti i dvije Makedonke koje trenutno volontiraju u Splitu.

Info zona najavljuje predstavljanje dvaju projekata solidarnosti. Svoja će iskustva iznijeti i dvije Makedonke koje trenutno volontiraju u Splitu.

Danas će se u 19 sati održati Virtualni info caffe na temu Europskih snaga solidarnosti. Moći će se pratiti na Facebook stranici Info zone.

– Prilika je to za poslušati konkretna iskustva te informirati se o programu u sklopu kojeg mladi mogu volontirati u europskim zemljama ili provoditi projekte kroz koje također imaju priliku učiti i doprinositi društvu. – pojašnjavaju organizatori.

Info zona ovo virtualno druženje organizira kao jedan od multiplikatora Eurodesk mreže u Hrvatskoj. Njezini predstavnici najavljuju da će gosti tom prilikom predstaviti dva konkretna projekta solidarnosti, a da će svoja iskustva iznijeti i dvije Makedonke koje trenutno u Splitu volontiraju u sklopu Europskih snaga solidarnosti.
– Sofija Stojmenović i Ivana Panovska volontiraju u Udruzi za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce na projektu Solidarity for Green Dalmatia 2020, a u istoj udruzi u sklopu ESS-a provodi se i projekt usmjeren na problematiku onečišćenja okoliša, važnosti solidarnosti i održivog razvoja te na alternativne načine življenja u skladu s prirodom. LGBT centar Split predstavit će još jedan projekt, usmjeren na organizaciju programa Centra – okupljanje, upoznavanje i druženje. – ističu.
FOTO: PIXABAY