LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentske pogodnosti

Imaš prijatelje koji nikad ne časte? Bez brige, znamo tko hoće!

Ne zabavljaš se koliko bi želio zbog premalog studentskog budžeta? Imaš prijatelje koji su u istom škripcu? Donosimo prijedlog kako svoje slobodno vrijeme iskoristiti na najzabavniji i najisplativiji način jer znamo i tko će te počastiti!

Ne zabavljaš se koliko bi želio zbog premalog studentskog budžeta? Imaš prijatelje koji su u istom škripcu? Donosimo prijedlog kako svoje slobodno vrijeme iskoristiti na najzabavniji i najisplativiji način jer znamo i tko će te počastiti!

Mnogo slobodnog vremena uz predavanja, mogućnost izlazaka usred radnog tjedna, puno energije, ali ne i toliko veliki budžet – tako bi se otprilike dao opisati studentski život. Iako mnogi studenti uspješno kalkuliraju kako će svoj mjesečni budžet iskoristiti podjednako za studij i zabavu, često se događa da zabava nužno pada u drugi plan.

To bi mogao biti dobar razlog zašto te tvoji prijatelji gotovo nikad ne časte kada izlazite ili pak ponekad nemaš s kime izaći. Upravo zato donosimo idealno rješenje s kojim će te počastiti OTP banka, a pritom možeš izabrati i kako ćeš se zabavljati!

Potpuno besplatan i jedinstven program vjernosti, pod nazivom OTPetica, donosi vrijedne nagrade koje sa studentskim budžetom itekako vrijedi iskoristiti. Uz OTPeticu možeš svoje slobodno vrijeme provesti odlaskom u kino ili restoran, u escape room ili na koncert. Možeš čak i putovati ili otići u shopping, rentati auto za odlazak na ludi vikend s ekipom ili pak urediti svoju studentsku sobu namještajem po želji. Upravo tako, mogućnosti su šarene i sigurno ćeš naći nešto za sebe.

Kako do nagrada?

Svega nekoliko klikova dijeli te od ove zanimljive aplikacije, i to putem linka u mobilnom ili Internet bankarstvu. U OTPetici možeš potom pratiti kako skupljaš svoje bodove koje ćeš uskoro moći zamijeniti za jednu od mnogih gore spomenutih pogodnosti.

Stvar je vrlo jednostavna – nauči kakvi su proizvodi i usluge OTP banke, riješi poneki izazov i bodovi su tvoji! Izazovi se odnose na razne kvizove poput onoga o mobilnom bankarstvu, stambenom kreditu, Visa web prepaid kartici ili podizanju gotovine s bankomata. Možeš pritom osvajati bodove i aktivnostima poput ugovaranja štednje, potvrde e-mail adrese, povezivanja OTPetice s računom na Facebooku i mnogih drugih.

U konačnici, bodove mijenjaš za nagrade partnera OTPetice, a samo su neki od njih Dm, Cinestar, FlixBus, Konzum, A1 i Lisinski.

Prednost u startu: skupi prve bodove već danas!

Svojih prvih 300 bodova možeš skupiti već danas jer u tijeku je nagradni natječaj u organizaciji OTP banke i portala Studentski.hr. Jednostavnom prijavom na natječaj do 1. ožujka preuzmi svoje bodove i zabavljaj se po svojem guštu.

Tako ti je kada časti OTPetica!

FOTO: SHUTTERSTOCK