LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert benda Clutch u zagrebačkom klubu Močvara

Groove rock spektakl u Močvari

Clutch, underground rock heroji iz Marylanda, premijerno će nastupiti u našim krajevima ovog kolovoza. Ulaznice su u prodaji već od srijede, 17. veljače.

Clutch, underground rock heroji iz Marylanda, premijerno će nastupiti u našim krajevima ovog kolovoza. Ulaznice su u prodaji već od srijede, 17. veljače.

Clutch, underground rock heroji iz Marylanda, premijerno će nastupiti u našim krajevima, i to u nedjelju 21. kolovoza u zagrebačkom klubu Močvara. Osnovani daleke 1991., do danas su objavili 11 studijskih albuma te su surađivali s cijelim nizom velikih imena scene.

Bend je postao najpoznatije ime žanra koji se danas naziva groove rock, kao jedan od podžanrova stoner rock pokreta. Ozbiljniji napredak doživjeli su petim izdanjem, Pure Rock Fury, objavljenim 2001. godine kada su dobili zamah na američkim rock radio stanicama. Definitivnu globalnu afirmaciju doživjeli su albumima Blast Tyrant, Robot Hive/Exodus i From Beale Street To Oblivion objavljenima sredinom 2000-tih.

U svojoj karijeri Clucth je na turneje išao s imenima kao što su Motorhead i Mastodon. Odsvirali su vjerojatno sve značajnije festivale na svijetu, a u Zagreb dolaze u sklopu turneje na kojoj promoviraju aktualno izdanje Psychic Warfare, objavljeno u listopadu prošle godine

Ulaznice u prodaju idu već ove srijede, po early bird cijeni od 100 kn. Ta cijena traje do 11. travnja kada se penje na 120 kn. Na dan koncerta za ulaz ćete trebati izdvojiti 140 kn.