LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festival svijeta modernog muškarca

Gentleman's Fair: razotkrivaju se hedonistički interesi muškaraca

Koja pića piju današnji gentlemani? Koju hranu jedu? Kako se briju, a koje satove i kravate nose? Odgovore na navedena pitanja i brojna druga vezana uz obične i hedonističke interese muškaraca dobit ćemo na prvom Gentleman's Fairu.

Koja pića piju današnji gentlemani? Koju hranu jedu? Kako se briju, a koje satove i kravate nose? Odgovore na navedena pitanja i brojna druga vezana uz obične i hedonističke interese muškaraca dobit ćemo na prvom Gentleman's Fairu.

Od četvrtka, 5. rujna, do nedjelje, 8. rujna, u Zagrebu, na prostoru dvorišnog i unutarnjeg prostora Gliptoteke, premijerno će se održati prvi Gentleman's Fair Zagrebunique boutique sajam i festival svijeta modernog muškarca koji čuva sve vrednote i definicije gentlemana. U moderno doba gentleman pokušava sve moralne vrednote proširiti i na neka područja hedonizma, a ovaj događaj predstavit će različite kategorije izlagača i kulturne sadržaje: Music & Theatre, Lifestyle & Fashion, Sport & Wellness, Man’s gadgets, Outdoor & Adventure, Arts exhibition, Auto – Moto Gourmet, Gentleman’s Club.

Koja pića piju današnji gentlemani? Koju hranu jedu? Koje instrumente sviraju i koje vrste glazbe preferiraju? Koje motore i automobile obožavaju? Koja im je odjeća i frizura najdraža? Kako se briju, a koje satove i kravate nose? Koji ih gadgeti oduševljavaju i kojim se sportovima bave? Tko su uopće današnji gentlemani i koliko su u njihovim životima važne žene? Odgovore na sva navedena pitanja i brojna druga vezana uz obične i hedonističke interese muškaraca dobit ćemo na prvom Gentleman's Fairu, kojem su savršenu uvertiru napravile prethodne dvije tribine na kojima su prisustvovali poznati Hrvati, redom uspješni muškarci, poput Mirana Kurspahića, Borisa Štoka, Aljoše Šerića, Alena Kolbasa, Hrvoja Dumančića, Deana Sinovčića, Samira Šećerkadića, Petra Štefanića, Ivana Jozića te Miše Mihočevića.

Bogati kulturni program s točnim rasporedom koncerata, kazališnih predstava, prezentacija i tribina uskoro će se predstaviti javnosti. Besplatne dnevne ulaznice s kojima se na manifestaciju mora ući do 18 sati mogu se nabaviti isključivo online u sustavu Entrio.hr, dok dnevne ulaznice za ulaz od 18 sati do 4 sata iznose 50 kn u pretprodaji i na dan događanja, a mogu se kupiti na svim Entrio prodajnim mjestima i blagajni sajma. Festivalska ulaznica za sva 4 dana iznosi 110 kn, dok će za sve pripadnice ljepšeg spola ulaz na sva događanja tijekom trajanja sajma biti – besplatan.

FOTO: PIXABAY